Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Zastanawia mnie ewenement Perły.

Wszyscy wychwalają tego browara pod niebiosa, na mnie jednak nie robi jakiegoś specjalnego wrażenia, miałem wielokrotnie okazję pić perłę pils, jak i mocną, i jakoś średnio się prezentuję, moim skromnym zdaniem oczywiście.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Jest to piwko jak najbardziej chmielowe. Należy do tych "zielonych". Czeskim odpowiednikiem Perełki jest Pilsner na przykład. Rzadko pijam "zielone" piwka, ale Perła mi jakoś podeszła. Delikatny smak ma. Mieliście kiedyś po wypiciu kilku piw jakąś zgagę??? Mi się to dość często przytrafiało. Po Perełce - nigdy!
I'm broken.
  • 2518 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dzielnicowy »
[ external image ]

Pija ktoś Fortune? Polecam, naprawdę dobre piwa.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
KiKi(R) pisze:
[img]http]

Pija ktoś Fortune? Polecam, naprawdę dobre piwa.
czarna i czarny smok niezła, aczkolwiek piwko dostępne jedynie w Wielkopolsce (u mnie na wsi koło Pń są trzy sklepy - w każdym pełno fortun :cheesy: )
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Regularnie Tatra i Perła , czasem od święta coś innego .
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja natomiast ne pije od tygodnia . Abstynencja pełna ( jak na razie ) , a piłem codziennie .

1. Żubr
2. Lech pills
3. Tyskie
4. Żywiec
5. Złoty Bażant

Ogólnie rzecz biorąc , to nie lubię mocnych piw ( pills only ) .

Ahoj !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Piwo to piwo, jak się ma mało hajsu to i fiknkabrau z lidla za 1zł smakuje :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Biało-czerwone! aż 1zł :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
1. Specjal. Specjal przede wszystkim.
2. Zywe. Niepasteryzowane.
3. Desperados. Komercha. Ale posmakowalo mi.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Virus X pisze:
1. Specjal. Specjal przede wszystkim.
Widzę zatem Virusie, że z gdzieś z północy jesteś :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.