Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 53 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sol »
tez czasami tak mam, jak przyjmuje w podzieolnych dawkach, potrafie sie tluc po domu do 4-5 :wall: wkurwiajace to jest bo niby biore procha po to zeby zasnac, ale nic z tego, snuje sie tylko przymulona
Uwaga! Użytkownik Sol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 9 / 0
3 tabsy zolpidemu + piwko sen gwarantowany no chyba ze wczsniej jakas kawcia( to i tak malo daje). Ja czasem tak robie dla sprawdzenia jak długo wytrwam w walce z zamykającymi się powiekami :D:D
  • 289 / 5 / 0
@Gargamel

spoko, wzialem ostrzezenie na powaznie. wrzucam takie rzeczy naprawde rzadko. rolki ostatnio z 3 tyg temu, a zolpidem to juz wogole moze raz na miesiac :)
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 6 / 0
odkrylam wczoraj wieczorem ze zolpidem ladnie sie z dipherganem laczy, tj potrzeba mniej zolpidemu do zasniecia ( o efektach halucynogennych i euforii sie nie wypowiadam bo u mnie po zolpi takowe nie wystepuja)
Uwaga! Użytkownik Sol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
na mnie diphergan dzial mocno zmulajaco, nastepnego dnia czuje efekty. kiedyj jak wzialem 7 i kilka rozgryzionych, do tego 400 trampek to mialem takie realne haluny, ze nigdy wiecej. wlasciwie nie wiadomo co sie stalo. lek nie byl przeterminowany
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Karolcia »
hej :) mam prosbe - moze mi ktos polecic takie serio dobre tabsy na sen - na mnie ten caly hypnogen wogole nie dziala -wzielam ost. chyba 4 albo 5 ( juz nie pamietam ile )w kazdym razie nic :-/ spalam znow tylko 3 h :-/ to juz mnie powoli meczy - widze ze znacie sie tu na rzeczy :-D - polecicie mi cos ?? - faza tez moze byc po tym :-p ale najwazniejsze zeby w koncy spac wiecej niz chocby 7 h ;-) to czekam na propozycje dobrych tabsow :-D
Śpie krótko bo w snach tez bywa niebezpiecznie....
                    "sny - możesz w nich kochać lub mordować ludzi..."
  • 884 / 31 / 0
Hm, stawiałbym na nitrazepam, estazolam. Jakieś benzo o w miarę krótkim t1/2. Tylko uwaga na uzależnienie.
Poszukaj wątków o bezsenności, sporo było o tym.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 6 / 0
moze zopiklon sprobuj. ja po nim spie o wiele dluzej niz po zolpidemie. diphergan w wiekszych ilosciach mozesz sprobowac, ewnetualnie w normalnych dawkach w poloczeniu z zolpidemem- u mnie taki mix oznacza min 12 godz snu
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
[quote="Karolcia"]
hej ]

benzo z alkoholem
jakiekolwiek, clonazepam niezbyt usypia. Relanium w sumie na początek jest takie ok. 2x 5mg i 2x Piwo 0.5l. Smacznie, przyjemnie i ekonomicznie.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Karolcia »
hmmm... ten nitrazepam i ten estazolam -sa chyba rzeczywiscie dobre na sen ( tak wyczytalam na necie ) ale te leki sa chyba bardzo uzalezniajace :-/ i czy lekarz mi je od tak sobie wypisze?? (tym bardziej ze u mnie w miescie jest taka lekarka dziwna - nawet mi nie chciala tego Hypnogenu przepisac bo stwierdzila ze osoba w moim wieku nie moze miec tego typu problemu ze snem i ze ona nie moze mi przepisywac nic mocnego bo sie to moze zle skonczyc - pewnie myslala ze sie zabije :nuts: , a ja poporstu chce spac ) moze umie ktos z Was zalatwic pare recept i mi przeslac do domu :-p bo ja serio juz mam dosc tego niespania :'( od moze 1,5 miesiaca spie po 2 h dziennie - powaznie ! w sumie moge isc prywantnie, ale jestem studentka na utrzymaniu rodzicow , wiec z kasa troche kiepsko :-/ umie ktos pomoc ? ;-)
Śpie krótko bo w snach tez bywa niebezpiecznie....
                    "sny - możesz w nich kochać lub mordować ludzi..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.