...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
28 stycznia 2017Rago pisze:
Więc jak podejść do odstawienia amfetaminy i możliwie zminimalizować jego konsekwencje?
Ja po 2 latach w ciagu odstawiflem fete w czasach jak wladek byl na prawde kozacki. Teraz jest o wiele slabszy, w roznych zrodlach i miastach sprawdzane. Tak wiec jak odstawic? Ja ograniczylem go do wylacznie weekendow, Ale bylo w tym zadnego rygoru. Po prostu przestalo mnie to juz krecic i wylad szczura wyjebany w kosmos !

Mam pytanie do osob ktore odstawialy tramal. Ile moze trwac bezsennosc? Bralem nalogowo retardy okolo 3 lat. Kilka dni temu odstawilem bunondol . Z chujowym samopoczuciem sobie poradze ale nie z brakiem snu! I ktos mi wytlumaczy czemu tak sie dzieje ? Pomimo zlego samopoczucia wiele spraw sobie przemyslem i stwierdzam ze przez T stalem w miejscu a teraz mam szanse ruszyc na przod
Pozdro
  • 502 / 42 / 0
@up Kwestia osobnicza, ale kilka miesięcy może to trwać niestety.
  • 1 / / 0
Cześć
Ogolnie to walę spida od 10 roku życia (mam 19) czyli w sumie 9 lat. Zdarzały mi sie krótkie przerwy, po których i tak wracałem do fukania. Nie miałem problemu z ogarnieciem scierwa bo mój stary rzucał tym, i zdarzało się ze zarlem po piłce na dwa/trzy dni. Od jakiegoś czasu myślę nad tym żeby zerwać z tym nałogiem jednakże uzależnienie jest silniejsze. Przez ten syf zjebałem sobie wiele znajomości, i dużo innych ważnych dla mnie spraw. Za każdym razem po "meetingu" mówiłem sobie że to był ostatni raz itp. Ale zawsze wracałem do walenia. W dzieciństwie bardzo poważnie chorowałem na raka i boję sie ze przez to mogę mieć nawrót choroby, przez walenie tego syfu. Czy mógłby ktoś z Was udzielić mi jakiejs Sensownej rady jak wygrać walkę z Białą damą?
Pozdrawiam

Przeniesiono do odpowiedniego działu. whitealex
  • 622 / 83 / 0
Konsultacja psychiatryczna + terapia grupowa. Na początek. Psychiatra ustali, czy dobrą opcją nie byłby dla Ciebie np. Ośrodek Leczenia Uzależnień.

Ja zaś przed chwilą wpadłem na taki pomysł, którym się zabezpieczam, na wypadek gdyby nie przyjęto mnie do ośrodka detoksykacyjnego. Jeżeli miałbym zamówić do domu prywatną opiekę pielęgniarską, w co warto być zaopatrzonym do odtrucia? Chciałbym, aby piguła podpięła mnie pod kroplówkę i niech mnie nawadnia jak hydrofor działkę.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 397 / 32 / 7
30 stycznia 2017Konkin pisze:
28 stycznia 2017Rago pisze:
Więc jak podejść do odstawienia amfetaminy i możliwie zminimalizować jego konsekwencje?
Polecam zacząć od nie bycia małą płaczliwą pizdą. Przecież odstawienie fety to win-win situation. Prześpisz kilkadziesiąt godzin, wreszcie nawpierdalasz się do pełna, nawodnisz. O ile nie spierdoliłeś sobie kasku i nie było żadnych kobr, czy myszek na magnetowidzie, to antydepresanty i do maja.
Potwierdzam. ALe potwierdzam też info dostepne w wielu opracowaniach - najgorszy głód pojawia się 4-5 tygodnia, rozdraznienie, wkurwienie na wszystko i wszystkich, szukanie substytutów / odnawianie kontaktów. Wiem po sobie.
Wyladowalem u terapeuty. Z thioco w kieszeni xD
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
Po tzw. "miodowym miesiącu" występujący po 1 tygodniu do 4 włącznie, kiedy myślimy, że rzucenie nałogu to pestka.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 17 / 1 / 0
Witam....

Jestem tu od jakiejś godziny i nie wiem gdzie powinna założyć temat, ale chyba w Detox :) Jeśli sie mylę bardzo proszę Moda o przeniesienie posta.
Brałam Poltram Retard 150 mg o ok 5 lat regularnie na receptę dla matki (rak) brałam tak 300-450 mg na dobę. 3 msce temu mama odeszła, a wraz z Nią recepty, zapas jaki miałam wytraciłam.
Przez ostatni tydzień zeszłam do dawki po 150mg na dobę z czego ostatni tabs 51 godzin temu ! REKORD :D
Moje pytanie dotyczy czym zmniejszyć ten ból fizyczny, a dokładniej ból nóg od kolan w dół :( Przez te 51 godzin spałam może ze 4 wiecie poty, dreszcze no i ten ból :(
Z góry dziękuję Wam za pomoc, ale chcę sama rzucić to dżawno !
Pozdrawiam Beata
  • 3218 / 395 / 0
Na ból nóg pomaga Ketonal i gorące kąpiele. No i czas, jutro powinno już być lepiej.
  • 397 / 32 / 7
Misspil ta? No wg Ciebie moze.. z doswiadczenia wiem co innego a i również to potwierdza poniższe opracowanie:

https://pl.scribd.com/doc/210396729/Amf ... -Praca-Mgr
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1124 / 0
A z czym się nie zgadzasz?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.