Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Mam pytanie, wie ktos czy small cristall a big cristall - prócz wielkości krysztalu różni sie czymś jeszcze ? Chodź mi głownie o działanie. Small jest gorszy? Czy to po prostu to samo.
  • 1174 / 22 / 15
Jestem tu nowy ale też raczej długo nie zagrzeje. To w porównaniu do 3mmc to faktycznie lebioda. Z resztą oba są chujowe tak generalnie w ostatecznym rozrachunku. Ja dziś już chyba ze 200 mg przerobilem (pierwszy raz, pierwszy dzień) i właściwie dociągam, bo muszę dotrwać do końca dnia, a chętnie bym rzucił wpizdu i tę zwałę (TAK!) przetrzymał. Tak tylko dorzucam do pieca, kurwa...

Ja jebie a jak to wjeżdża na bebechy, masakra! Kilka dobrych lat znam się ze smakołykami, a teraz jak stymulanty bez sensu poznałem, to mogę powiedzieć. Tak tylko chciałem dorzucić, nowicjusza czasem można posłuchać ;)

Pocą mi się ręce, głowa uciska, ciśnienie takie że nic zrobić nie mogę. Kurwa nigdy więcej. Jutro do ziemi.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
WawaEndrju pisze:

Ja jebie a jak to wjeżdża na bebechy, masakra! Kilka dobrych lat znam się ze smakołykami, a teraz jak stymulanty bez sensu poznałem, to mogę powiedzieć. Tak tylko chciałem dorzucić, nowicjusza czasem można posłuchać ;)

Pocą mi się ręce, głowa uciska, ciśnienie takie że nic zrobić nie mogę. Kurwa nigdy więcej. Jutro do ziemi.
Mam to samo. Po miesiącu brania tego gowna na sama myśl musze lecieć do kibla. Zna ktos dokładny skład tego gowna? Co powoduje ze ma działanie znieczulajace? Ja w pierwszych sekundach po sniffie mam pól twarzy znieczulone.
  • 84 / / 0
Tylko w pierw opierdolisz wszystko z worka źle się czujesz ale napierdalsz heehehehehehehe
Kompetentny powinieneś wiedzieć że kolejna kreska nie jest dobrą opcja.
P.S
Sprawdzić okna czy nikt cię nie obserwuje hehehehehehe %-D.

Ty a tak poważnie temat w kibel zjedz coś pozywnego a po jedzeniu benzo i idź spać w dobrej kondycji psychicznej to ty nie jesteś.
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 22 / 15
haha luzik mój post był raczej jakby ciekawostką. I tak nikt mnie nie przekona, że to lepsze od GBL :-D
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Nie tak dawno jak odstawialem gbla to przyszlo 3g pente to od razu odstawka gbla poszla sie jebac i walnalem szczura do nosa i podskornie pente to nie powiem milo mnie ruszylo.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1472 / 197 / 0
Pente lepsze od GBL? Tego w ogóle nie ma co porównywać. Dla mnie same stimy są średnie, same depresanty też. Najlepiej jak już to pente + GBL na imprezę :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3449 / 129 / 8
majkaro pisze:
Zna ktos dokładny skład tego gowna? Co powoduje ze ma działanie znieczulajace? Ja w pierwszych sekundach po sniffie mam pól twarzy znieczulone.
Pentedron sam w sobie znieczula, niektóre inne ketony oraz zanieczyszczenia powstające przy ich syntezie również wyróżniają się tego typu działaniem.
Skład tego gówna? To kupujesz jakieś dopalacze, a nie pentedron? Pentedron to pentedron, tak jak na soli kamiennej też nie ma składu :scared:
  • 1472 / 197 / 0
chlorowodorek alfa-metylaminowalerofenonu :D Pente powiązany HCl
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1095 / 34 / 0
Jak pierdolnę raz, czy tam dwa pente to mam zwałę, ale jak przerobię powiedzmy 0,8-1g przez dzień to czuję się tylko trochę fizycznie zmęczony psychicznie bardzo obojętnie... i weź tutaj nie wal dużych ilości. Zima 2013 była pod znakiem pente, pobudka i od razu szczur...trochę bezsensownie bo zwała szybko dopadała, serducho zmęczone, walące dużo dłużej niż waza właściwa i nierzadko nocka zarwana, z czasem wzrost spożywanych ilości (z 1-2 porannych szczurków, doszło do ilości kiedy ograniczała tylko fizyka i brak sprzętu..) Uzależniające to to chociaż bez jakiejś mega super rewelacji psychicznej na fazie i lajtowe dla organizmu też to nie jest + zwała.

Ale jak raz zimą jebnłem gbla i szczura pente to aż wstałem od kompa coś porobić z tym, że zacząłem coś konstruktywnego robic (składać drugiego kompa) to zanim się obejrzałem, czyli po ok 10 minutach peak odpuścił i robota została tak szybko zakończona tak samo jak szybko została rozpoczęta w zasadzie prawie nic nie zrobiłem.

Te wszystkie kurwy pentedrony i inne stymulanty brane codziennie...qrw szkoda, że jesteśmy pierwszą falą użytkowników..ile będą żyć zagorzali - uzależnieni ketonowcy...chociaż wiem , że jakiś wegier-matematyk wpierdalał amfę całe życie i doczekał całkiem pokaźnej starosci.

A i jeszcze jedno jak sie funkcjonuje na pente na sońcu i upale? Z ciekawości pytam nie zamierzam testować
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.