Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 435 / 12
Khleszcz pisze:
BTW czy odmierzanie przy proporcjach 250mg/8ml nie jest trochę problematyczne.
Nie, proporcja 8ml/250mg = 0,03ml/1mg, nie trafiłeś przynajmniej na 1mg=[liczba niewymierna]. Potrzebna ci będzie najmniejsza możliwa strzykawka. 12,5mg będzie miało 0,4ml objętości.

Chociaż, dla wygody bym to rozcieńczył do 40ml.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2362 / 29 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: derb »
Kup sobie 100ml wódki, wygodniej będzie dawkować normalną strzykawką a nie insulinówką, których ostatnio w aptekach jest coraz mniej.
250mg/100ml daje 2.5mg/ml. Nawet gdybyś miał pecha i jakimś trafem odparowałaby Ci część rozpuszczalnika to się nie przejedziesz jak na wysoko stężonym roztworze
BS
  • 3899 / 239 / 13
Spiryt tak łatwo nie znika (przynajmniej poprzez parowanie :P). Ja radzę zrobić tak: kup sobie kostki cukru, rozpuść 2cp 250mg/8,3ml spirytu i wtedy w 0,1ml (jedna podziałka na insulinówie) to 3mg. Ponasączaj kosteczki po 3mg/kostka. Et voilla, bon apetit!
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 71 / / 0
Jaka dawka na pierwszy raz z zerowym doświadczeniem na psychodeliki(jedynie maczanki) i wagą 60kg?
  • 827 / 3 / 0
Z zerowym doświadczeniem to wybrałbym inną fenyloetyloaminę. No chyba, że nie obawiasz się długiego tripa, bodyloadu itd. A na pierwszy raz z 2C-P: optimum: 8-10mg lub jeśli chcesz mocno*: 10-12mg. *Wszystko to kwestie osobnicze, ale i nie polecam łapania się dużych dawek na pierwszy raz.
Edit: Chyba, że 16 mg do Ciebie przemawia… :-D
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2012 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 397 / / 0
Jeśli wziąłem wczoraj <1mg 25D-NBOMe, które zadziałało na progu odczuwalności, to czy mogę zarzucić 2CP dzisiaj bez obawy o stratę materiału?
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 827 / 3 / 0
Nie, starty będą na pewno (nie wiem tylko jak duże). :)
Miej dystans
  • 1290 / 7 / 0
Ja na pierwszy raz z 2cp z niemałym doświadczeniem jeśli chodzi o psychodeliki wybrałem dawkę 12 mg i nie żałuję. Wizualizacje kosmiczne, ale taką 16-tkę na pewno jeszcze spróbuję.
  • 839 / 7 / 0
lyton pisze:
Jaka dawka na pierwszy raz z zerowym doświadczeniem na psychodeliki(jedynie maczanki) i wagą 60kg?
To już nie chodzi nawet o pierwsze doświadczenie z psychodelikami w ogóle, ale o pierwszy raz z 2C-P. Osobiście nie wykraczałbym poza standardowe 8mg no chyba, że niczego się nie boisz.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 239 / 13
Ja doradzam do 10ciu mg. cepe jest fajne ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.