Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1990 / 329 / 0
Możliwe że na benzo coś odwalił i skończyło się słabo. Nie był zaznajomiony z tymi lekami zbyt dobrze. Impreza to pewne też był alkohol. Smutne.
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1652 / 1036 / 7
Z szacunku do niego samego – jeśli ktoś zna konkretny powód – niech go poda, aby uniknąć takiego durnego gdybania jak wyżej, bo do "dyskusji" z tytułu tematu daleko.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 62 / 3 / 0
Nie wierzę I myślę że śpię a to chory sen 😢😢pisaliśmy dużo i w podobnym wieku byliśmy. Nie wierzę że coś celowo zrobił miał wiedzę na temat opio benzo i maku. Ograniczał i wiedząc że maku też już nie ma chciał naprawdę zejść i być 'czysty' nawet od PST. Widziałam ze nawet bez żadnego cholerstwa w organizmie był dalej spoko człowiekiem z chęcią do życia. Nie będę wierzyć w to jeszcze długo że go nie ma
  • 3614 / 596 / 1
Boże drogi, miej Go w swojej opiece, wybacz mu grzechy i pomóż nam dźwigać ten krzyż oraz krzyże naszych uzależnień.

Lol ogarniał pregabaline żeby zredukować objawy odstawienia opio.

Nie chce mi się wierzyć... To byl stary użytkownik forum z długim stażem.

A może zatruł się jakimś makiem zenionym pestycydami czy coś? Może HP mu zjechało? Może wsiadł na synt opio? Może golden bullet? :(

Dreszcz mnie przeszywa, bez kitu.

Już wiemy, czemu tak wieje...

SZLAAAAAAAG! KUURRWA MAC!!!... :(

Bracie, pamiętamy!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1990 / 329 / 0
Podobno poszedł na imprezę po alprze a on nie by benzowrakiem obstawiam przypał albo obniżona tolera na opio i przywalił grubo/mocny mak plus benzo i prega i zjechał po mixie.
Uwaga! Użytkownik yoshi420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 365 / 0
Ze co takiego kurwa ... !! LOL nie żyję ? 😥😥 pisałem z nim w ostatnim czasie w okolicy świąt nawdt wymianki robiliśmy naprawdę w porządku człowiek... ehh . Spoczywaj w pokoju Lol .. 😥 RiP !
  • 5184 / 916 / 0
Mi się wydaje że nie od cpania.
Organizm osłabiony.
Może choroba zwana "nagle"
Zaraz Covidowcy się obruszą.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2814 / 365 / 0
@ledzeppelin2 nie wiadomo czy lol się szczepił .. różne sytuacje są w życiu może choroba ? Chorował na coś ? Może samobój ? Czy ktoś wie co naprawdę się stało ?
  • 4 / 5 / 0
mix alko pregaby benzo, oprócz tego wrzucenie po przerwie maku i spróbowanie pierwszy raz w życiu hery
Uwaga! Użytkownik friendinrehab nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 39 / 0
Nie wierzę, nie mogę w to uwierzyć, nie mogę się z tym pogodzić... Chłopak, który potrafił schodzić z opio, robić przerwy i to coraz dłuższe, nie stał się opiowrakiem, wciąż interesowało go coś poza ćpaniem... To jest tak niesprawiedliwe
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.