Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 230 / 6 / 0
Dziadzie nie przejmuj się jej pierdoleniem nabiła ledwo ponad 200 pkt z matury podstawowej i dwóch rozszerzonych i się podnieca lol. W dodatku poprawiając maturę, siedzi tu dużo lekarzy i farmaceutów z lepszymi wynikami zapewniam.

Na koniec pytanie: Blueberry sama nie jesteś zmęczona swoim pierdoleniem?

EDIT: A żeby nie wiedzieć, że na medycynie i farmacji nie ma studiów wieczorowych, tylko najwyżej możesz płacić za przywilej chodzenia ze stacjonarnymi, co nazywa się trybem niestacjonarnym, to trzeba być nie wiem kim. Zapewne oszustem bo w necie każdy może być kim chce :P .
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 2652 / 387 / 0
stary dziad pisze:
Jeśli chodzi o środowisko, w którym się obracam, B.B., to nie ma w nim nikogo kto by przyjmował opiaty, ba, nikogo, kto przyjmowałby jakieś inne używki niż tytoń i alkohol, a przyjaciół mam sporo. Tylko na obrzeżu przewijają się jakieś osoby pobierające opiaty.
Być może jestem wyjątkiem.
To jest na plus. Przynajmniej zachowałeś jakąś resztkę normalności. Pytanie tylko ilu z Twoich przyjaciół wie, że ćpasz i wie, co ćpasz.

@up łykasz wszystko, co się napisze, nie? :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 230 / 6 / 0
@up Ty łykasz dużo więcej żeby mieć na towar, chyba, że to też ściema :P .

EDIT: W sumie zastanowiło mnie co ma znaczyć Twój post. Bo tych lekarzy i farmaceutów znam z reala (nie nie ze sklepu). I nie da się chodzić na studia i nie znać sposobu ich organizacji. Więc albo próbujesz się dowartościowć albo jesteś suką (forma żeńska od psa) :P . Pozdrawiam cieplutko :-D .
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 1854 / 217 / 37
Suką smętną i samotną, chudą i wjebaną. W nocy pod kroplówką z helu. Sic!
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 879 / 192 / 5
Ja jestem bardziej zainteresowana tym, jakim Ty chcesz być lekarzem B.B? A raczej nie jakim chcesz, lub jakim Ci się wydaje, że będziesz, ale kim będziesz w rzeczywistości? Kolejnym konowałem, który wytnie człowiekowi zdrową nerę zamiast chorej, albo zaszyje mu nożyczki we flakach? Wiem, że w chirurgię nie celujesz, ale w każdej specjalizacji idzie coś spieprzyć, a zrobienie tego po opiatach jest bardziej prawdopodobne, niż bez nich.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 30 / 3 / 0
Witam wszystkich, mam problem: Wszelkie opio działają na mnie dziwnie - Nie odczuwam żadnych pozytywnych efektów - Po zażyciu odczuwam tylko blok oddawania moczu i wymiotuje. Zeszła mi już 1/3(Może nawet troche więcej) butli tramca w dawkach od 200-400, za każdym razem to samo, więc wątpie że to kwestia receptorów(Im większa dawka tym tylko więcej rzygania). To samo z kodą - próbowałem 3 razy dawki 150mg(raz tylko udało mi się przeżyć bez rzygania - kiedy nie jadłem ~14h przed). Ktoś się spotkał z takim przypadkiem? Idzie to jakoś leczyć?^^
  • 5299 / 106 / 0
Chujec to dobry znak - dzięki takiemu a nie innemu działaniu przynajmniej nie ochujejesz na punkcie opio. Wiesz, wjebać się w to i mieć skręty, żule, dworzec, znów chujowy towar etc. Ja żem zawsze powtarzał, że jeśli już coś z apteki to tylko to na literkę A %-D

Można to leczyć co masz, np częściej jedząc kodeinę. Ona Ci pokaże o co w niej wchodzi, tylko że zaczniesz z nią przyjaźń na zabój z powodów i finansowych i zdrowotnych, a te przyjdą później czy prędzej, jak te drugie tak i pierwsze
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 30 / 3 / 0
Tylko problemem jest to, że ja nie czuje prawie żadnego działania danych substancji - Przy tramcu czuje coś aka deliatną stymulacje, a przy kodzie jestem minimalnie(bardzo minimalnie senny). Myślisz że jak będe żreć kode codziennie to zacznie coś klepać(Też może być problemem przez właśnie rzyganie)? Miałem już w sumie ponad 10 podejść do opio i za każdym razem ani troszke nie klepło jak powinno.
  • 5299 / 106 / 0
Problem to byś miał gdybys od pierwszego razy pokochał tę grupę substancji. Największe problemy nie mają spidziuchy czy psychedeliarze lub dysocjo-psychedeliarze. Im się noc w noc nie śnią dragi podawane w kabel. Już pomijam, że sen a`ka psychodelik w kabel może być horrorem i mózg do takich nie dopuszcza nawet ( %-D ), jednak brak dawki dziennej opio może być gorsze od horroru, stąd Twoim problemem może być co najwyżej to, że zasiliłeś NFZ i piękne panie z ladą nie dały przyjemności choć były niczemu sobie [chyba że były to stare łupy to ja jako ja bym za darmo nie wziął, ale kto Cię tam wie], a nie że nie chciało to kopać. Chcesz żeby kopało to idź pana doktora albo po hel na ulicę. To też jest przereklamowane ale najpierw trzeba tego najebac ostro zeby się o tym przekonać. Dobrze stare heleniary na bajzlach prawia, że jak chcesz się skowyrnie ujebać to trzeba od razu ciężki kaliber najlepiej dordzeniowo %-D Tylko później za to dupy dawać żeby to mieć to hmmm %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 113 / 16 / 0
Bierz aż poczujesz, ja musiałem hery walnąć cztery razy zanim zaskoczyło, nie wiem, kurwa, jak chcesz isę ugrzać to zajeb coś główną linią i sprawdź, a może poklepie.

Dziś pierdolnąłem 130mg hery i ugrzało tak, że byłem na orbicie, kompletne wyjebanie, a trzy pierwsze działy powodowały rzy gawicę mętlik, chujowe samopoczucie typu bleee zombie haloperidol niech to się skończy, dodam że herę walę codziennie od kurwa nie wiem, wtorku? W ciąg wpadnij może, może pomoże? Ja za dużo nie wiem, bo sam dopiero w tym tygodniu poczułem tego moc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.