Na koniec pytanie: Blueberry sama nie jesteś zmęczona swoim pierdoleniem?
EDIT: A żeby nie wiedzieć, że na medycynie i farmacji nie ma studiów wieczorowych, tylko najwyżej możesz płacić za przywilej chodzenia ze stacjonarnymi, co nazywa się trybem niestacjonarnym, to trzeba być nie wiem kim. Zapewne oszustem bo w necie każdy może być kim chce :P .
stary dziad pisze: Jeśli chodzi o środowisko, w którym się obracam, B.B., to nie ma w nim nikogo kto by przyjmował opiaty, ba, nikogo, kto przyjmowałby jakieś inne używki niż tytoń i alkohol, a przyjaciół mam sporo. Tylko na obrzeżu przewijają się jakieś osoby pobierające opiaty.
Być może jestem wyjątkiem.
@up łykasz wszystko, co się napisze, nie? :cheesy:
EDIT: W sumie zastanowiło mnie co ma znaczyć Twój post. Bo tych lekarzy i farmaceutów znam z reala (nie nie ze sklepu). I nie da się chodzić na studia i nie znać sposobu ich organizacji. Więc albo próbujesz się dowartościowć albo jesteś suką (forma żeńska od psa) :P . Pozdrawiam cieplutko :-D .
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Można to leczyć co masz, np częściej jedząc kodeinę. Ona Ci pokaże o co w niej wchodzi, tylko że zaczniesz z nią przyjaźń na zabój z powodów i finansowych i zdrowotnych, a te przyjdą później czy prędzej, jak te drugie tak i pierwsze
Dziś pierdolnąłem 130mg hery i ugrzało tak, że byłem na orbicie, kompletne wyjebanie, a trzy pierwsze działy powodowały rzy gawicę mętlik, chujowe samopoczucie typu bleee zombie haloperidol niech to się skończy, dodam że herę walę codziennie od kurwa nie wiem, wtorku? W ciąg wpadnij może, może pomoże? Ja za dużo nie wiem, bo sam dopiero w tym tygodniu poczułem tego moc.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.