Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 170 / / 0
zDokładnie tak samo.U mnie za pierwszym razem :ok.300 mg sniff (nic nie wiedzialem na temat dawkowania ).Pierwsza myśl słabo piecze, po 5min. wokół serca i klatki piersiowej zaczyna mnie parzyć, (dziwne uczucie bo inaczej niż kłócie po nocce amf. Tak jakby po pencie parzenie wyeliminowało kłucie.) Odrazu wgląd na HR. O ku***a co ja zrobiłem... Zaczelo mi sie robic duszno.Jeszcze kryształek doustnie dla smaku znieczulił mi cale gardło.Całekiem Fajne :-) No i najważniejsze po 20 -40 min. po snifie ,uwolniła się dopamina .K***a jestem w niebie :yay: .Po głowie przepływa prąd powodujący euforie .Robi mi sie lekka mgiełka przed oczami.Chce mi sie ruchać... chce wyjsc z domu .Pisze do koleżanek co bym z nimi zrobił i jak to zrobił.50 sms o treści mniej wiecej :''Chce Ci sie spóścić do buzi ''albo "Tak cie wyrucham że się posikasz''.(Wiem HAM ze mnie)Po 2 h troche opadła atmosfera.ale jest dobrze odech zaczynam powoli łapać .Zabawa trwa do 4 h. Położyłem się spać .Nie spałem. Rano wstaje lekki bol głowy i tyle .Zadowolony z nowego nabytku dumny z siebie ide do pracy .Przegladam telefon a tam :50 wysłanych/1odrebrana.''Wytrzezwiej!''.Przez caly czas pisalem do kolezanki mojej żony.Ogolny nieogar uzupełnilem witaminami.Nie mialem zejśc . nie mialem tez checi i motywacji do pracy .Ogólnie substancja zrobila WOW na mnie i pozniej znajomych.
Nie mozna przekraczac wiecej niz 300mg . Na co dzien tak jak ktos pisał: 150mg euforija-50mg x3 dorzutka po 3 h.Wtedy przynajmniej jest całkiem fajnie bez brutalnego oddechu .3 dni przerwy robia dobrze dla organizmu.A i w łózku po pencie niby tu nic.. a tu nagle jak po niebieskiej tablecce także ok.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 1 / / 0
uzależnia strasznie... kryształu nie tknę, choć mam i to i to. uwielbiam kiedy włącza się rozmowa, można nawijać bez końca. chęć działania, robienia wszystkiego na raz, ogólna jazda.. i na drugi dzień nie ma zjazdu, funkcjonuję normalnie.

na początku krecha trochę dłuższa niż paznokieć, teraz pół gieta na 4 razy.. sajgon.
w miesiąc spadło 15 kilo.
na początku ani spać nie szło, ani jeść. teraz śpię normalnie, z jedzeniem różnie, ale potrafię normalnie zjeść obiad, kiedy zachodzi potrzeba..
pente to złoo.. od którego ciężko się będzie uwolnić.. najgorsze, że wiem o tym, a i tak lecę dalej. .
  • 438 / 6 / 0
Komu się po pentedronie insulfacja / wcieranie w dziąsło kruszą zęby- łapka w górę ! %-D
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 597 / 2 / 0
Mnie po sniffach zawsze bolały :x
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 506 / 12 / 0
krato33 pisze:
Czy to tak trudno kupić produkt w 99% czysty na necie ???
Przecież jak ktoś ma np starych na chacie i sie przypierdzielają... to wystarczy na paczkomet a nie kurde kupować od dilow produkt dostępny na necie i do tego legal rotfl
Kurwa gościu całe życie kupuje w necie. Nie mam starych na chacie. Mój Vendor był na urlopie i skorzystałem z nr tel który kiedyś dostałem, też w celu sprawdzenia tej opcji.

skończ już pierdolić
  • 36 / / 0
No latwo pisac dobrze kupic, ale niektorzy nawet ogloszen nie widza i wez tu zrozum forum :D
  • 1854 / 217 / 37
U mnie po przesadzeniu z dawką włączył się przechujowy nieogar i gonitwa myśli, bardzo zjebane uczucie.
  • 160 / 3 / 0
ten nieogar to jest kurwa masakra, ostatnio spierdolilem sobie smartfona bo go nadepnalem...
  • 748 / 2 / 0
całkiem spoko ten pentedron 100 - 150 mg (sypane na oko) razy 3 działa bardzo dobrze tylko szkoda że tak krótko i zejście jest ciężkie
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
  • 597 / 2 / 0
Nie jest spoko. Faza po 150+ jest spoko. Szkoda że trwa 20-30 minut. Yh co się będę tu produkował znowu, pentedron jest lichy i tyle. Ale ku przestrodze, z moich doświadczęń wynika że pente nabija PO JE BA NIE szybko tolerancje na ketony. przez pentedron metkat z 2 paczek trzyma mnie godzine i to słabo a potem wchodzi już zjazd metkatowy (a.k.a. 'there are no emotions in this world')
Po grzaniu NEBa i 3-MMC nigdy nie odczułem takich różnic w działaniu metkatu.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.