Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Nie mozna przekraczac wiecej niz 300mg . Na co dzien tak jak ktos pisał: 150mg euforija-50mg x3 dorzutka po 3 h.Wtedy przynajmniej jest całkiem fajnie bez brutalnego oddechu .3 dni przerwy robia dobrze dla organizmu.A i w łózku po pencie niby tu nic.. a tu nagle jak po niebieskiej tablecce także ok.
na początku krecha trochę dłuższa niż paznokieć, teraz pół gieta na 4 razy.. sajgon.
w miesiąc spadło 15 kilo.
na początku ani spać nie szło, ani jeść. teraz śpię normalnie, z jedzeniem różnie, ale potrafię normalnie zjeść obiad, kiedy zachodzi potrzeba..
pente to złoo.. od którego ciężko się będzie uwolnić.. najgorsze, że wiem o tym, a i tak lecę dalej. .
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
krato33 pisze:Czy to tak trudno kupić produkt w 99% czysty na necie ???
Przecież jak ktoś ma np starych na chacie i sie przypierdzielają... to wystarczy na paczkomet a nie kurde kupować od dilow produkt dostępny na necie i do tego legal rotfl
skończ już pierdolić
... i nie tylko
Po grzaniu NEBa i 3-MMC nigdy nie odczułem takich różnic w działaniu metkatu.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.