Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5121 / 887 / 0
@nuklearny

Dla mnie zly kierunek. Najpier dyso potem sajo. . Jak wrzucisz dyso pierwsze, to zbije tolerke na sajo. Sajo doda zawsze wiecej pozytywnych wibracji do tripa do dyso, niz w przeciwnym ukladzie. Tak zawsze robilem i bylo si.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 420 / 43 / 0
@up kwestia osobnicza. Ja wolałabym jak najwięcej wyciągnąć z czystej meski. Z drugiej strony dyso przed znacznie zniweluje body load
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 4 / 0
Ludzie dzięki za rady!
Mi się głównie rozchodzi czy ten mix nie stanowi zagrożenia dla życia (problemy z oddychaniem, itp.)

W sobotę robiłem tripa na 33g San Pedro, miałem w zanadrzu kapsułę z 245mg kety, jak zaczeła wchodzić mesca cieszyłem się jednak że jej nie dorzuciłem - było wystarczająco, w sam raz!

Co do sposobu zarzucania to chyba także wybrałbym opcję Vlokodlak'a bo kaktusy zaczęły sie rozkręcać dopiero po 3h. No chyba że Ledzeppelin2 miałbyś jakiś inny pomysł w takim wypadku.

Jeszcze raz dzięki ludzie.
  • 195 / 35 / 0
Czy 6 gramów grzybów i 210 mg poltram combo to dobry miks?
  • 8103 / 907 / 0
@up
Jak dla mnie chujowy.Lepiej do tych grzybków dorzuć DXM.
Tramal osłabi działanie gribenów.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 236 / 32 / 0
[mention]hval[/mention]
Kiedyś chciałem do psychodelików dorzucić tramadol, ale poszperałem co nieco w googlach i z oględzin stwierdziłem, że nie warto ryzykować.
Mówi się coś o zespole serotoninowym, ale większą obawą jest padaczka. Niektórym nic się nie działo, ale tramadol jest na tyle jebniętą substancją, że odpuściłem. Zwłaszcza, że dawki, które rozważasz są dość tęgie.
  • 1 / / 0
Totalnie nie mam pojecia gdzie tu mozna o cos zapytac, jestem nowy wiec mozecie mnie nakierowac:)) Czy ktos ma doswiadczenie z LSD na antydepresantach (sertalina) i wie jak bardzo zmniejsza sie dzialanie kwasu? Chce uzyskac efekt jaki byl po 100 mikrogramach zanim zaczalem sie leczyc - powinienem wziac troche wiecej? I ile wiecej?
  • 8103 / 907 / 0
Bierzesz antydepresant wiec wybij sobie z głowy jakiekolwiek ćpanie jak leczysz się na poważnie a nie robisz sobie jaja.
To są silne leki i nie powinno się łączyć ni z LSD czy alkoholem- taki przykład tylko.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3454 / 1116 / 0
Jaką dawkę sertraliny przyjmujesz?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1 / / 0
mam dwa pytanka do was jakie leki trzeba podać żeby normalnie myślenie po amfetaminie podanej dożylnie wróciło no i powiedzmy jeszcze samopoczucie ? A co jeśli podamy amfetamine dożylnie a potem LSD ?
Uwaga! Użytkownik Kruger44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.