Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 362 / 49 / 0
@mietowy3
Tak benzojadku
  • 2302 / 399 / 0
Po to w tej knajpie siedzimy :korposzczur: Ziółko też waporyzuje :liść:
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ziomeczki, ziomusie, bo ja sobie tak siedze i stwierdzilem, ze w sumie to jestem nie liczac schodzacego juz bucha trzezwy. A wczesniej wyglądało to tak, ze z rana 150mg prega (powinienem tyle brac), potem... dobra rozpisze sie chdoc neinwiem cxy tak mozna bo ja th nie pisalem, ale co naczytałem, to moje. potem czaj z herbaty madras, z 8 lyzeczek, jeszcze 2 guarany w kapsulkach rano i przed herbata, dalej zolpidem 15mg, dalej wypilem polowe soku z jednego grejpfruta, wziąłem 3mg bromazepamu. a następnie skończyłem po nieznanym czasie owy wywar. W dalejszej kolejnosci spozylem 10mg diazepamu. Natomiast jeszcze w pozniejszym czasie wypliem wsypana do wody prege 300mg, zmieszane z zawartoscia kapsulki z guarana. Absolutnie żadnych efektow nie odczułem, wiec w godzinach nocnych spalilem sobie rurke i w tym momencie moglem powiedziec, ze zyje (a miala byc kurwa przerwa). Obecnie zadnych doznan, za wyjatkiem odczuwania THC w organizmie. Co moglo pojsc nie tak? Dlaczego to nie zadziało?
  • 1078 / 318 / 5
Tutaj możesz pisać do woli, to knajpa
otóż chyba znam odpowiedź.
Zbyt różnorodny mix zbyt, małe dawki wszystkiego.
Pierdolnołbyć zamiast tego wszytskiego ładnie 900mg pregabaliny z rana per os to byś miał dzień ustawiony.
Albo 6mg bromazepamu, tak samo. A takie mieszanie może się skończyć urwanym filmem/zgonem albo jakimś takim niczym.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1535 / 396 / 13
Powiem wam tak… herbatka z cytrynką i joint z ultra hejza na tronie - żadne benzou nie przebije takiej czilery.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
@Detronizator2 w sumie mozliwe jest to co piszesz, jednakze to iz samo 15mg zolpi na mnie tak slabo zadzialalo mnie juz zdziwilo, choc domownicy mowili, ze sie plączę w wypowiedziach, sam tego nie wyczulem nawet.
Na szczescie przed chwila zakupilem sobie alpre wiec ustawiony jestem.
Z ta prega mialbys racje, gdyby nie fakt ze biore prege regularnie 150mg dziennie od pozdziernika, oczywiście wczesniej tez z przerwami bralem. Wszystkie proby po kilku udanych na samym poczatku konczyly sie fiaskiem, ostatnia byla w polowie listopada, byc moze sie cos zmienilo. Ale druga sprawa, ze od ktoregos razu za kazdym razem jak bralem prege w celach rekrutacyjnych wystepowaly na kolejny dzien ból bebechow (przypuszczam ze trzustki), potrafil sie nawet utrzymywac przez nawet 3 dni od wziecia. Oczywiscie nie jest to jakis bol nie do wytrzymania, jednakze moze to byc znak z gory bym tego nie robil. Jednakowoz bardzo chciałbym jeszcze doznac tej bani co jest po pregabalinie.
Co o tym myślicie?
A jeśli chodzi o bromka to mam tak naprawde ostatki dlatego tak malo uzylem. Zostalo mi jedynie 18mg o ile dobrze pamietam. Kiedys mialem tolerancje bym powiedzial sredniego stopnia, kiedy bralem dawki typu 2mg lorka badz 1mg alpry, to zero efektow. O bromku i rolkach to juz nie wspominam, bo by trzeba bylo chyba cale opakowanie zjesc, ale tez nie mialem takiego dodstepu. Zwykle przyjmowałem dawki lecznicze jak juz bralem. Lecz od koncowki pazdziernika do tej pory benzo przyjalem doslownie pare razy.
Jakie dawkowanie proponujecie?
W asortymencie mam zolpidem pod dostatkiem, pregabalina pod dostatkiem, alpra obecnie pod dostatkiem, lecz za niedlugo sie to zmieni, no i te 18mg bromka. Da sie z tego zrobic jakis sensowny miks czy nie ma co?
  • 1078 / 318 / 5
Bez sensu miksować depresanty o podobny sposobie działania, wszytsko dział na gaba a łącząc tylko zabijasz unikalne działanie każdej z substancji. Wszytsko ma jakiś trochę odmienny profil działania, niby zarówno clon jak i zolpi usypiają ale jak ładnie weźmiesz to mają znacząco różne profile działania, jak połączysz to działanie się uśrednie i masz just sedację.
A po pregabalinie to jelita cię bolały, ew nekri ale obstawiałbym jelita.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Dziekuje ci bardzo za te odpowiedz. A jesli mowisz o braniu osobno, to jakie dawki alpry i broma bys zalecal, bym sie za przeproszeniem ladnie upierdolil, nie sprawdzałem nigdy jakie dawki sa odpowiednie typowo pod wprowadzenie sie w przyjemny stan nacpania, raczej bralem przeciwlekowo, a jak rekreacyjnie to juz lecialem grubo, co konczylo sie zazwyczaj amnezja nastepcza, dlatego tez o to pytam.
A jesli chodzi o pregabaline, to ten ból jest normalnym nastepstwem brania rekreacyjnie pregi?
Przyznam, ze jak wczoraj sobie o niej przypomniałem, w sensie ze mozna brac ja rekreacyjnie, to niezla chetka mnie zlapala by poczuc te efekty co kiedys. Moje pierwsze spotkanie z nia bylo jedna z moich najsilniejszych, jesli chodzi o intensywnosc dzialania efektow faz, a przez to co ja zobaczylem w czasie jej trwania mam wielki sentyment do tej substancji.
  • 0 / / 0
Siemka, czy znajdę jakas koleżankę albo kolegę, z którym mogę sobie pogadać na fazie? Xd zawsze mam gadane na fazie, a nie mam do kogo gęby otworzyć, stary śpi, znajomi niedostępni , z chęcią powadyguje, wymienię się poglądami
  • 1 / / 0
Wzialem sobie godzine temu 1mg alpry po dosc sporej przerwiej od owej substancji, dlatego tez tylko tyle przyjalem. Szczerze mowiac oczekuje jakiejs fazy, choc wiem, ze moze sie to nie udac. Wiec przygotowane mam jeszcze 10mg zolpi, bo tylko tyle mi zostalo, poczekam jeszcze z pol godzinki, i jak bedzie bez efektow, to bede zmuszony dorzucic tez tego cukierka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.