Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 228 / 43 / 0
Lol niestety nas opuścił.
Wciąż się kurna zastanawiam dlaczego tyle osób zamiast mnie, już chuj w innych bo ich nie znałem, ale Lolek... Do zobaczenia, brachu.
Nie pytajcie, potwierdzam to w 100 procentach i tak mi przykro..
  • 4954 / 866 / 0
Ten od maku? Serio?
  • 2538 / 215 / 0
@serotoninowy Tak. Masakra :( wielki szok dla mnie, bez niego to forum już nie będzie to samo :( Oby trafił do lepszego świata
  • 439 / 110 / 0
No rzeczywiście masakra, jeśli to prawda.
  • 100 / 19 / 0
Eh, jak widać, im bardziej użytkownik "Kompetentny" tym większe ryzyko zgonu... Przykre...
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2022 przez Attitude, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 468 / 67 / 0
Ja pierdole... Wie ktoś coś więcej? [*]
  • 4954 / 866 / 0
Smutna sprawa. Szkoda chłopa. Zapewne przedawkowal opio ale nie będę wprowadzał w błąd bo nie wiem co było przyczyną, tak tylko przypuszczam.
  • 1961 / 320 / 0
Faktycznie szkoda, lubiłem gościa, wymieniliśmy się kilka razy postami. Zauważyłem że zaczął się nie tak dawno intensywnie całkiem udzielać w dziale benzodiazepiny/pregabalina, moim zdaniem duże prawdopodobieństwo że zmarł po jakimś mixie. Np zjadł klona i trafił się akurat mocniejszy mak niż się spodziewał, albo chciał mocniej.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 439 / 110 / 0
A ja myślę, że jeśli lol zmarł, to z innego powodu niż przedawkowanie dragów. Chciałbym żeby nie był to samobój... Próbował mocno ograniczać opio od jakiegoś czasu.
  • 2538 / 215 / 0
@serotoninowy @IamYourFather Coś Ty to jest niemożliwe. Gdyby mak był mocniejszy wiedział by od razu zanim go weźmie po wizualnyvh oględzinach. Lol dokładnie badał każdy mak. A nawet jak by zrobił przepłuczka to tym bardziej czułby że mocna. Obecnie nie ma takich maków którymi można sobie zrobić krzywde. Nawet mocując z benzo ( mowa o ludziach z tolerką i doświadczeniem Lola). Lol ograniczył bardzo opio, nie brał codziennie. W ostatni dzień w którym pisaliśmy był bez opio, za to podobno na alprazolamie. Możliwe że też na predze. Wybierał się na jaką imprezę z kolegam. I od tej pory cisza. Masę ludzi się martwiło o niego a teraz opłakuje. Szkoda bardzo. Od czego umarł? Nie róbcie tajemnicy, być może uratuje to innych ludzi przed takim mixem lub sytuacja.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.