Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 248 / 84 / 0
To jest przejebane xD Ja też tak mam ze sniffem, dobrze nie przyjebie i nie zapalę papierosa, a walę następną, bo mam wrażenie, że jest za słabo, a to po prostu wyjebana tolerancja.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Panowie a jak u was z węchem? Ja od 2 lat czysty po 1.5 rocznym epizodzie co weekendowego nakurwiania ketonów i węch jak i smak mam osłabiony. Smak na tyle, że często przesalam potrawy, pomimo tego, że dobrze zawsze gotowałem. xD W międzyczasie miałem covida więc w sumie nie wiem co było przyczyną, także z chęcią bym się dowiedział jak to u was wygląda? Znam też paru bardziej zaawansowanych amph/ketonowców i mówią, że u nich wszystko gicio.
  • 44 / 2 / 0
@nieoszukujsiee a nie masz w kółko kataru od tych sniffów?
  • 509 / 195 / 1
Katar to znak rozpoznawalny każdego sniffowego rycerza spod knajpy ketonowej.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 4954 / 867 / 0
Ja mam katar już na stałe po ketonach i amfie. Smarkam się cały rok, to jest skutek uboczny powstały w wyniku używania.

Jest tego jeden plus, mogę walić dalej sniffy i nikt się nie przypierdoli że od cpania bo kto mnie zna ten wie że się zawsze i tak smarkam i to normalne.
  • 44 / 2 / 0
@SerioSergio @serotoninowy dlaczego nic z tym katarem nie robicie? Jest on upierdliwy wiem bo sam go mam trochę czasu ale myślę że po przerobieniu ilości poniżej 10g prochu + kryształu powinno i często wraca mi do normy z tym że ja mam krzywą przegrodę co trwało mnóstwo czasu żeby to zdiagnozować a bo Sars CoV 2 a bo COVID-19 a bo to inna diagnoza.

Z katarem to nie jest tak że nie można tego powstrzymać i jestem pewien że ma to wpływ na wydolność organizmu a już na pewno na saturację krwii (miałem obniżoną) ale tutaj "koagulacja naczyń przegrody nosa" była potrzebna.
  • 4954 / 867 / 0
Mam też krzywa przegrodę między innymi, miałem zabieg gdzie mi łamali nos i nastawiali, katar się zmniejszył ale nie zniknal całkiem a dalsze walenie po nosie nie pomaga a szkodzi, cóż przywykłem. U mnie to jest bardziej taki śluz niż katar. Po prostu chusteczki są u mnie na porządku dziennym.
  • 248 / 84 / 0
07 czerwca 2024skrrr pisze:
@nieoszukujsiee a nie masz w kółko kataru od tych sniffów?
Mam, chyba jak każda osoba, która wali po nosie- całoroczny katar xD
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5805 / 1198 / 43
Dlatego szkoda na to nosa, powtarzam.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4954 / 867 / 0
Właśnie w tym sęk że walisz sniffa, cierpisz leci łezka kurwujesz pod nosem a później nadchodzi nagroda czyli peak.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.