Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
@tatarak
Teoretycznie jest to możliwe, pamiętam nawet że były próby, najbardziej mi się podobała ta w której gościu krwawił z dupska po zapodaniu Kota z H2O2 p.r. To jest silny utleniacz i ja bym się np. Nie odważył przyjąć w kabel kota robionego tą metodą. Ale możesz próbować.
Łap:
bzdaddict pisze: Ja rozcieńczam perhydrol do ok 15% i dodaję kroplami za każdym razem patrząc na termometr, trudno mi powiedzieć ile trzeba tego dać ale dopóki pseudoefederyna utlenia się do metkatu skok temperatury na termometrze jest taki powtarzalny, po każdej kropli, jak wszystko jest już utlenione i dodasz ostatnią kroplę utleniającą chujwieco to widać że temperatura skoczyła "inaczej", trzymam to jeszcze przez godzinkę w niskiej temperaturze, zostawiam aż podgrzeje się do pokojowej i filtruję przez strzykawkę, jest zdecydowanie mniej syfu niż przy nadmanganianie ale kilka razy coś mi tam pływało.
oops
bzdaddict napisał:
Ja rozcieńczam perhydrol do ok 15% i dodaję kroplami za każdym razem patrząc na termometr, trudno mi powiedzieć ile trzeba tego dać
Na forum gdzieś jest opis czyszczenia kota z manganu przy użyciu bodajże HCL..
tatarak pisze:... ale myślę, że większość użytkowników kotka i tak ma to w dupie.
Wiem, że pytanie może być mega newbie, ale wciąż poszerzam swoją wiedzę z zakresu chemii (w szkole się nie chciało, to przynajmniej teraz nadrabiam) tylko to wszystko wymaga czasu, a pytania się nasuwają cały czas :) Mam nadzieję, że rozwiejecie wątpliwości.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.