Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Na mnie nawet 25/30 mg działa dobrze( znaczy mocno bo nie podchodzą mi psychodeliki) za pierwszym razem ok 150 sniff i żałowałem
[align=][/align]I walk through mindfields so watch your head rock
  • 12 / / 0
Zadziwiają mnie niektóre rzeczy które tu wyczytałem.
Najwyższą dawką w moim przypadku było 300mg podane do nosowo po 150mg w odstępie 10 minut, podczas całego tripu nie mam większych problemów z chodzeniem (nie licząc mexowych kroków).
Wydaje mi się, że wyciągnąłem już najintensywniejsze odczucia jakie można doznać po tej substancji jednak chciałbym zapytać o granicach przedawkowania. Zamierzam następnym razem utrzymać metaksetaminowy trip przez 24 godziny co 2-3 godziny trując się dodatkowymi 100mg (50mg nie dziala na mnie tak jak powinno, jedynie lekkie rozweselające antydepresyjne)
Uwaga! Użytkownik Anderkowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / / 0
Anderkowy, próbowałeś różnych sortów?
Uwaga! Użytkownik _Dummy_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 620 / 69 / 0
Anderek, też musisz mieć z sortem coś nie teges jesli po 300mg chodzisz...
  • 266 / / 0
Co za kraj.... wogole kupowaliscie to od normalnych vendorow czy od mietka z bramy?

Ne erowidzie jest tr kolesia ktorego rozjebalo wpizdu ok 200mg mimo ze regularnie napierdalał ketaminę.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 679 / / 0
czy ktoś wie jak się ma metoksa do nerek? po ostatniej nocce na której łącznie poleciało we mnie 200mg, na następny dzień sikałem brunatną śmierdzącą cieczą, i tak było aż do wypicia 3 litrów wody (do doktora czas się udać)
  • 3363 / 360 / 0
Jedyne co wiem z autopsji, to jest to, że MXE bardzo odwadni. Podczas tripa musze przynajmniej raz pójść się odlać.
  • 3205 / 176 / 0
DymPaliKali pisze:
czy ktoś wie jak się ma metoksa do nerek? po ostatniej nocce na której łącznie poleciało we mnie 200mg, na następny dzień sikałem brunatną śmierdzącą cieczą, i tak było aż do wypicia 3 litrów wody (do doktora czas się udać)
To nie wal takich dawek, ogarnijcie się. To najbardziej odwadniający drag jaki próbowałem, i z tego względu może być niebezpiecznie.

Są tam jakieś pogłoski właśnie na temat szkodliwości M na nerki.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 679 / / 0
ale to tak świetnie obniża tolerke na opiaty, i do tego całkiem fajna faza że no normalnie nie można odmówić pani M
  • 78 / / 0
Napisałeś jakbyś liczył że ktoś Cię pochwali i zachęci do dalszego ładowania pani M. Wstrzymaj się chociaż do wizyty u lekarza w sprawie nerek, bo brunatny mocz na bank świadczy o ich niedyspozycji, być może czasowej, tego życzę.
Uwaga! Użytkownik _Dummy_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe