Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
ja niestety miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenie - czułem, że jestem tuz po egekucji - obcięcia mojej głowy przez członków Al-Kaidy. Miałem taka, myśl - to tak wygląda śmierć, to tak jest jak Ci obcinaja głowę. Nikomu nie zyczę takiego przeżycia. Zapamietam to zdarzenie do konca zycia. M-hole zawdzieczam swojej głupocie - po raz pierwszy brałem MXE i było to okolo 200 mg. nie posłuchałem internetu - I tak sie to skonczyło. To było pierwszy raz, pożniej było wszytko pod kontrola - mniejsze dawki.
  • 236 / 1 / 0
Da się po tym chodzić normalnie oraz funkcjonować? Tak po 30 mg w nos?
  • 3206 / 176 / 0
kegxst pisze:
Da się po tym chodzić normalnie oraz funkcjonować? Tak po 30 mg w nos?
tak
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 1 / 0
OKej dzięki za odpowiedź. I jeszcze raz chce się upewnić taką rzecz. Czy w po takiej ilości będzie odczuwalna euforia?
  • 3362 / 349 / 0
@mateoqwe: Nie licz na jakieś duchowe odpowiedzi na twojego posta. Ludzie niestety nadal oczekują pizdy, fazy, euforii...
Ja ci powiem, że MXE jest całkiem ok pod względem mistyki, ale dobremu kwasowi lub nawet salvii (!) nie dorówna.
  • 236 / 1 / 0
Ludzie którrzy raczej nie znają potencjału tych substancji,śmiem twierdzić ;-)
Pytam się czy występuje euforia ponieważ już przy ako jakoś nie czuje takiej jak kiedyś i dla mnie "faza"staje sie taka uboga. Dzięki za odpowiedź.
  • 585 / 3 / 0
początkowo- bardzo euforycznie. Szzczegolnioe jesli czAS fazy spedzony z miłymi ludzmi.
a W SUMIE JAK samemu w nocy w lozku to tez moze byc euforycznie.
Szczegolna eugoria jak schodzi MXE
Ale raczej tylko na poczatku (ciągu)
po miesiącu mija
Hitori pozdrawia
.
  • 2637 / 37 / 0
chce mi się kurwa, lać i i idę to zrobić.
:cool:
No leci normalnie, ale chyba....się...urwałem?

Niewiem, miałem huj wie jakie oczekiwania.
A tu mi się II plateau dexa włącza.

Cipka.

I grad, wjebałem w siebie grubo ponad 100 (donosowo) i czuje się....
Jakbym zjadł kanapkę.
Nic, a nic nie zmnieniło się w mojej percepcji....

Ale, czy na pewno?
DOT:
Dobra jem resztę amaammaammam.
Dziś ma być trip!

Podsumwując:
-sniff ponad 100 mg ----cipkowate efekty
-dobranie się do produktu i dokładne oczyszczenie ścianek bocznych.
-zmiana postrzegania, muzyka brzmi lepiej
-czas jest stały jak na złość (ten fenomen najbardziej chciałem przebadać)

Ogólnie po przyjęciu 250 mg <najpierw ponad 100mg nosem, reszta oral> wrażenia są.....(W MOIM PRZYPADKU)

żałosne.

Nie czuję kompletnie NIC
Lepiej muzyka wchodzi i tyle, poza tym dzień jak codzień.(wieczór)
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 266 / / 0
Mi to wygląda na żeniony towar. Albo tolerka jesli za duzo dexa sie nawpierdalalss niedawno.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 548 / 49 / 0
W moim przypadku tolerka na dexa raczej nie gra dużej roli.
Shady, masz zjebany po całości towar. 250mg na pierwszy raz to takie piąte pletau dexa jeśli chodzi o dysocjacje, zapamiętałbyś tego tripa na wieele lat... Ja zajebałem 2x100 w nos na pierwsze spotkanie z MXE, wiec wiem co mowie ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...