Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 480 / 73 / 0
No właśnie Aurora 22 sativa ma 22% THC i lepiej się po niej czuje niż po Blueberry 18% indica.
  • 3245 / 618 / 0
Więc skoro nie ma reguły THC przy indica-sativa to ja nie wiem, ja zawsze myślałem że indyjskie to mocne skuny, a sativa to chłodniejsza samosiejka, może tu trzeba dodatkowo policzyć CBD?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 244 / 0
01 czerwca 2023motocyklista pisze:
Żeby przepłukać to mogłeś zalać wrzątkiem i wylać po 5 minutach, a gotując przez całą noc możliwe że zdegradowałeś całe THC.
Nie, źle zrozumiałeś zalałem 5g przegotowaną wodą o temp 80 st w szklance pod przykryciem stało to do rana, rano wodę zalałem i teraz suszę jakby od nowa roślinę, bo chyba zestresowana była bardzo, dziwne fazy łapie na tym zielsku bo trochę sobie zostawiłem żeby mieć co palić jak reszta się suszy po kąpieli 😁
  • 568 / 54 / 0
Aaa, no to wysusz Pan to i musi klepać :D

Konopie to nie tylko THC przecież. Po indici dłużej/mocniej czuć afterglow, ta senna komponenta której teoretycznie brak u sativy jest wyczuwalna też dzień po.
  • 1037 / 244 / 0
haha no właśnie sprawdziłem i klepie świetnie :D

Poprawiła się możliwość palenia, ale jeszcze musi się suszyć ogólnie zbite topki i fazowo to typowa indica
  • 605 / 156 / 0
@motocyklista
Masz afterglow dzień po indicach? Ja mam zamułe, więc nazwałbym to bardziej zjebą. Na jeszcze kolejny dzień mam etap niedojebania umysłowego, niby jest lepiej niż wczoraj, ale czuję też takie splątanie, już bardziej się mogę skupić ujebany xD
Dopiero jeszcze następnego dnia jest coś na kształt afterglow: zastrzyk energii, więcej ci się chce i łapiesz flow do życia.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 1037 / 244 / 0
Kurwa, na parapecie i na srebrnej tacy pod chusteczkami się suszy, topki zrobiły się luźniejsze i widzę w środku kryształy jakby cukier, białe przeźroczyste, można skruszyć, staram się wybrać jak bije lufe ale nie wszystko się da, niektóre topki w środku od środka zaznaczam, mają kilka takich wielkości ziarenka piachu kryształków.
Kurwa czymś to chrzcili ? Palenie w 80% jest z spota oidorowego, tzw dziko, może piach drobny, jakieś zanieczyszczenia ?

@ edyta
Jakość spalania i samej fazy uległa diametralnej poprawie po moich eksperymentach z tym umęczonym czymś xd
  • 494 / 148 / 0
Mógłbyś przetestować odczynnikami jeśli masz, jeśli nie masz to warto się zaopatrzyć. Jeśli korzystasz z różnych narkotyków to taki pełny zestaw polecam, ale można też kupić testy pod samo THC i cbd. Gdzieś na forum jest dział o testach i nawet jest kod rabatowy który z tego co pamiętam daje -10% i wspiera forum.
  • 605 / 156 / 0
@PolskaCebula
Jak po moczeniu się nie rozpuściło, to raczej nie cukier.
Spotkałem się kiedyś z tematem dociążanym jakąś solą, po spaleniu w lufie zostawał kamyk, a z blanta trudno było strzepnąć popiół, bo się robiła taka sztywna pałka 😃
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 568 / 54 / 0
@lysy666 Faktycznie może użyłem złego słowa, ale ja tam lubię to przymulenie, czasami faktycznie budzę się nie do życia ale wchodzi kawa i jest jako tako. Najczęściej jest to jednak dla mnie przyjemne, ten senny leniwy klimat, przyjemnie się leży z rana i ogląda filmiki, poranek jak talala jak dla mnie.
Zablokowany
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?