mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
20 czerwca 2019Miki12 pisze: co do leków to mysle ze psychiatra najlepiej CI doradzi , co do namieszania w neuroprzekaznikach ,z tego co piszesz dosyc grubo poleciales , mozg moze potrzebowac wiecej czasu eby dojsc do siebie , nawet do 3 lat i dluzej , ja bym Ci polecal zdrową diete , jakis sport (tak wiem ze nie masz sily ale probuj sie zmusic czasem ) i moze kurkuma zacna to przyprawa mi bardzo pomogla :) i czas czas czas
Dzięki za radę z kurkumą, od jutra spróbuję :)
Polecasz z własnego doświadczenia coś jeszcze poza kurkumą?
Będę wdzięczny za wszelkie rady
17 czerwca 2019LOBO87 pisze: Ze mnie klomipramina po dłuższym stosowaniu zrobiła zobojętniałe na wszystko warzywo, które pociło się stojąc w miejscu jakby na mnie ktoś wiadro wody wylał. Choć początki były bardzo pozytywne.
Za kilka dni wizyta u lekarza, co według Was mogło by pomóc? Po informacjach które znalazłem tutaj skłaniałbym się ku agonistom receptorów dopaminowych. Ropinirol? bupropion? Pramipeksol? A może Moklobemid, wenlafaksyna?
Dołączono do tematu Doradźcie proszę antydepresant. taurinnn
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.