Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 160 / 3 / 0
Kilkunastodniowy ciąg na pente mam za sobą.

nigdy więcej, pora znaleźć coś nowego gdyż ten masakryczny nieogarrob i rozpiździel ze wszystkim czego sie czlowiek dotknie. przekładanie wszystkiego z miejsca na miejsce, robienie wszystkiego i niczego, ciało nie nadąrza za pomysłami.

never again
  • 311 / 4 / 0
ja bym inaczej posegregował te ketony. pentedron przegrywa z alfą, przegrywa z nebem (z bufem wygrywa - bo rzeczywiscie to słabiaczek), etkat jest nieco bardziej miękki ale z tego co pamietam też mniej destrukcji wprowadza. pentedron wprowadza po akcji taką sieczke w mózgu jakby ktoś mi mysli posiekał na kawałki i wyrzucał je pomieszane. No i dolegliwości psychozowo - bezsennosciowe. Można sprówać ale żeby dłuzej jechać na tym to nie bardzo.

Nie mówie ,że alfa czy neb jest doskonały ( dodając do tego różności w sortach) ale penciak za dużo ma minusów i za mało plusów o ile o jakichkolwiek można pisać.
  • 1893 / 182 / 0
Jednak sposrod wszystkich przetestowanych przeze mnie b-k jedynym ktorego dzialanie JAKOS przeklada sie na produktywnosc jest bufedron.
  • 597 / 2 / 0
No jeśli chodzi o takie doładowanie się do pracy to raczej tylko buf. Reszta ma tendencje niestety do ogłupiania i rozpraszania. Chyba ze jeszcze neb w małych dawkach.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 182 / 0
Probowaliscie pente podjezykowo?
  • 311 / 4 / 0
Nie.
  • 597 / 2 / 0
Pente pod język? Wymieszaj jeszcze z solą, może lepiej klepnie.
Pente to żrące kurestwo potwornie, z nosa się już nie jednemu polało na bordowo po paru dniach intensywniejszych. Nie polecał bym trzymać tego w pysku. Poza tym biedne ząbki.
  • 1107 / 52 / 0
chyba bym sie kurwa zarzygal trzymajac to pod jezorem. Poroniony pomysl.
Chuj na kaczych łapach
  • 720 / 12 / 0
A wyobrazcie sobie ze znam typa ktory zajebal na dwie dziurki cipacza .. %-D %-D

reklamowanego jako pente %-D
  • 597 / 2 / 0
Nie wierzę w to. %-D
Pewnie jeszcze potem mówił, że fajnie naspeedowany jest %-D %-D

PS. Może niech ktoś rozpuści w wodzie i poda w dupsko %-D
Mnie rozbawił prze potężnie typ który wlewał w dupę metkat fioletowy, bo coś nie potrafił zrobić inaczej, a potem się dziwił że mu się krew z dupy leje %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.