Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
zielonozielony jak tam ta Twoja feta???
  • 474 / 10 / 0
a tak wogóle jak poznac ze spid jest dobry nie próbując go i oczywiście nie używając żadnych acetonów itp. chodzi mi o smak zapach i ogólna konsystencje jak pownine wyglądac dobry spid? :-)
Maisssterrr qrwy
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Być biały lepki i mokry i powinien śmierdzieć moczem. ;]
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 1680 / 270 / 0
Błąd. Zapach pochodzi z rozkładu i zanieczyszczeń. Lepki i mokry? Hmm? Przecież 100% suchy siarczan amfetaminy jest suchy, a nie lepki i mokry. Biały - owszem.
Największy przegryw na forum
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
Korlic pisze:
Być biały lepki i mokry i powinien śmierdzieć moczem. ;]
Wlasnie jestem nafukany :-D i nie bylo to biale tylko zolte, nie bylo w proszku tylko sklejone ze soba lykalo sie cala taka kuleczke :rolleyes: namase gorzkie nie dalo sie pakietu liznac, trzepie niezle
polecam
  • 6 / / 0
tez kiedys walilem cos takiego co bylo zolte i robilo sie z tego kulki ;] ladnie czesalo ;]
  • 273 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
Drag mówiłem o Polskich realiach. U nas im bardziej lepka tym mocniej klepie :) Fete to jest gówno ale zajebać czasem ma się ochote.
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 126 / 8 / 0
zielonypanowinietywbialyszal pisze:
A zoltawe zabarwienie fety powstaje gdy do jej krystalizacji z mieszaniny poreakcyjnej uzyje sie eteru(to sie tyczy wielu zwiazkow).
NIE ! :D bo widzialem to dzisiaj na wlasne oczy :D niestety ja nie robilem, a znajomy, ale z moich odczynnikow :D

mam 1g czystej, czystej fety :D moge mniej wiecej opisac jak to robil, najpierw wziol te krysztalki moje, wsypal to do jakiejs lotnej cieczy, pozniej jakis proszek ktory po wyjecieu raz sie zapalil :D na zielonkawo (wodorek?) wsypal do tego plynu, i jeden plyn wlewal do drugiego, stalo to przez noc zamkniete, pozniej dodal do plynu wody i to dodawal do calosci, przedestylowal, pozniej dodal eteru, kwasu chyba siarkowego, wytracil sie bialy osad :D oddzielil go, dodal jeszcze kwasu powstal bialy osad ale zniknol ! a po chwili powstala rozowa ciecz, ktora wylal bo sie niby juz nie nadawala do niczego :)

z 1,5g krysztalkow otrzymal 1g fety :D ktora wlasnie sie dosusza, eter na szczescie paruje szybko :D

za 1 g wiec msuialem zaplacic 15zł (koszty, ten wodorek byl drogi) ale i tak sie oplaca? :D zrobil to za darmo, bo chcial sprobowac, nigdy nie robil, ale studiuje chemie wiec mu zaufalem :D

zostalo mi 3,5g krysztalkow :D
najpierw wziol te krysztalki moje
moze mi ktos powiedziec co było tymi kryształkami? :)
  • 22 / 1 / 0
po jakim czasie nie wykryja ci sieki ani MDMA?
Uwaga! Użytkownik melczas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Strike »
Właśnie wczoraj wziąłem pierwszy raz amfe. Zwykła czysta (pewnie nie do końca;D) biała. Cały gram poszedł. Przypływ sił był niesamowity - czułem się świetnie. Trwało kilka godzin potem zjadłem małą kolacje bo za bardzo nie chciało mi się jeść, wypiłem litr wody i poszełem spać, jakoś zasnąłem;D Dzisiaj czuję sie średnio;P Troche mięśnie bolą i ogólnie zmęczony jestem;] Chyba nie warto powtarzać. Jeden raz wystarczy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.