Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy zostałbyś narkomanem gdyby Hyperreal nigdy nie istniał ?
Tak
94
51%
Nie
47
26%
Nie wiem
42
23%

Liczba głosów: 183

ODPOWIEDZ
  • 837 / 78 / 0
Pewnie nie takim, ale jednak trawa, feta i dopalacze na osiedlu z pewnością by się pojawiły.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 8103 / 913 / 0
Pewnie skończyłbym na mj i alko a tak to dzięki [H] poznałem inne substancje psychoaktywne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 60 / 7 / 0
Tak, zresztą pierwsze ekstrakcje antidolu 20 i Pabialgin P robiłem długo prze niż hyperreal powstał. Wakacje z makami również były %-D
Uwaga! Użytkownik clipper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 8 / 0
Wątpliwe, wydaje mi się że nie.
Dlatego, że duży wpływ w moim używaniu różnych substancji miał kumpel który chyba większość wiedzy o tym co i jak wyciągnął z hypa. W moim pojęciu bycie narkomanem też zaczęło wydawać się bliższe bardziej normalne kiedy mogłem przeczytać wypowiedzi innych ludzi w tym temacie.
DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 515 / 71 / 0
Być może nie, gdy tu wchodzę w okresie abstynencji zaczynam mieć wkurwę apetyt. Zawsze mnie ciekawiły stany odmiennej świadomości. Jak byłem mały potrafiłem przez 2h nonstop się obracać żeby kręciło mi się w głowie %-D, potem hiperwerwentylacja. Oczywiście alko oraz mj, która totalnie mnie w sobie rozkochała. Nie długo potem poznałem się hajpem, zaczęła się istna mania. Miałem obsesje. No dobra teraz też trochę mam %-D
  • 477 / 77 / 0
Nie zostałbym, mimo wszystko moje gówniarskie pociagi do substacji psychoaktywnych skończyły się na kilkurazowym wyskoku z fetą, mefedronem i jedynie zielsko palilem sporadycznie, czasem nałogowo. Hyperreal otworzył furtkę jaką są opiaty i grzecznie mnie wprowadził w ten świat. Nie mniej jednak nie mam do nikogo żalu, ani bólu. To ja sam zdecydowałem się pójść scieżką jaką obrałem.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
tak, bo z moimi sklonnosciami do nalogow to nawet gdybym zyla w epoce kamienia lupanego dalabym rade czyms sie nacpac :-?
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 622 / 0
Dobre pytanie jest też takie, czy przetrwał byś w świecie ćpania bez HYPERREALA ?
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
Hyperreal to taka instrukcja obslugi krzesla elektrycznego i innych fajnych gadżetów. Ale tak, bylbym cpunem.
  • 33 / 7 / 0
Tak bo hajpa odkryłem porobiony fetą jak siedziałem przed kompem i się wtedy wkręciłem tutaj :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.