Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 451 / 4 / 0
bo kurwa zasada niepisana jest taka że:
- jeżeli nie ćpałeś długo ( względnie ) kody to aplikujesz 1 paczke antka/thio i patrzysz czy dostajesz uczulenia, jak tak to jesteś w niebie, bo organizm na nowo zawiązał znajomość z kodą i następne zapodanie odbędzie się bez swędzenia ( oczywiscie antyhistaminy zalecane ) = zawsze tak mam po dluzszej przerwie, wiec albo sie przygotowywuje na mega gorączke i swędzenie, albo stopniowo zwiększam dawki co by organizm na nowo przyzwyczaić.
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 1794 / 124 / 0
A jaka jest ta granica, po ktorej trzeba na nowo receptory wyrabiac itp?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 320 / 5 / 0
Nieprzekraczalna, lol.
  • 1794 / 124 / 0
Nie no, wiele osob pisze, ze po dluzszym detoksie jak zarzucili to nie pokopalo i musieli na nowo receptory wyrabiac.
  • 49 / / 0
Ale to zalezy od osoby :-p kazdy ma przeciez inaczej, nie kazdy po przerwie musi wyrabiac od nowa :)
zapraszam do pisania 51084320 :)
  • 320 / 5 / 0
Złotowłosa księżniczko, o o o.
  • 992 / 17 / 0
Poznałem w szpitalu kierownika apteki lekomana - fajny gość, raz kodeine próbował odmierzył 300mg kodeiny z receptury aptecznej i zasnął. Ogólnie facet lubi benzo, zaprzyjaźniliśmy się, nawet mu kombo antydepresyjne poleciłem. Ach, takie mieć dojście, piękna sprawa. Bunondol sobie we wrześniu przez niego załatwiam, a i kodeiny w proszku trochę :)
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 49 / / 0
Bizon :D :*

Grentooooo zazdroszczę!! a wiesz moze czym sie rozni taka koda z receptury od np tej z efferalganu w torebkach?
zapraszam do pisania 51084320 :)
  • 2372 / 57 / 0
Poleciało 300 mg na dobry początek długiego weekendu. Niech mnie trawę dowiozą do tego. Wypłata dobra rzecz, hehe. ;)
Ale jedno mnie zasmuciło, nie można dostać Citroseptu lub czegoś podobnego, a strona niby podaje, że dalej produkują. W hurtowniach pustki. A tak się jeszcze dzisiaj chciałem zdysocjować, a tu dupa. :sad:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1794 / 124 / 0
Wyplaty, nowe dojscia... Wam to dobrze :). Jutro gips sciagaja, od poniedzialku trzeba do roboty poleciec, nie lubie jak moj stan funduszy oddaje tytul pewnej piosenki zespolu Lady Pank.

Tak wogle to co z Opia? Zawsze taka aktywna w knajpie, a ostatnio ani widu, ani slychu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.