Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Lepiej się napić kawy niż robić takie bezsensowne mixy.
Jeszcze bym zrozumial może jakieś 5mg diazepamu który by mogl uspokoić i dodać luzu nie niwelując znacznie działania.
Ale 0,5mg flualpry to jest dużo za dużo, flulpra to jest ciężki kaliber nadający się do usypiania jak pierwszy raz wziąłem 1mg na czysto to musiałem iść spać działanie na poziomie minimum 3mg alprazolamu.
0,5mg flualpry to Ci zbije całe działanie tych 30mg bo to średnia dawka.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Możesz jedynie odpowiedzieć w jakim celu @CrystalDaddy chcesz podać flualpre razem z 30mg a-php bo jestem bardzo ciekawy, jedno wyklucza drugie... Btw to 1mg flualpry bez tolerki usypial mnie na początku gdy zbliżała się bezsenna noc i było już koło 2 a ja uznałem że pora przyhamowac z vapo.
Nie jest to gruby kaliber
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.