Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. To mój pierwszy post na forum, mimo, że samo forum przeglądam od dłuższego czasu.

Sam zastanawiam się nad kupnem Noopeptu i mam kilka pytań. Czy może ktoś podać nazwę sprawdzonego sklepu, (o ile jest to dozwolone) który posiada na sprzedaż Noopept? Czy może bardziej opłaca się zamawiać na ebay? Jak z przesyłką, nie ma problemów?
astralnykutas pisze:
Zamowilem z ruskiej apteki prawdziwy i bede robic porownanie :) Nie ma sie co pierdolic z malymi dawkami.
Bardzo interesuje mnie jak ma się sprawa z zamawianiem produktu z Rosji? Otrzymał ktoś z Was przesyłkę? Jak działanie ma się do tego z vendorów z Polski? Jeśli mogę wiedzieć to gdzie zamawiałeś Astralny, zwykła apteka internetowa? Jak z ceną?

Jedyne co znalazłem to internetowa apteka z Ukrainy, nie wysyłają oni jednak paczek za granicę. Cena tam to około 80 zł za 50 tabletek 10mg. Z racji, że mam sporo znajomych którzy na Ukrainę jeżdżą średnio co tydzień, pomyślałem aby kupić tam. Wie ktoś może jak jest z przewozem na teren Polski? Legalne? Nie ma problemów? Pytałem znajomych, ale nie mają pojęcia. Jeśli substancja nie jest zakazana w Polsce to chyba nie powinno być problemów? Jeśli się uda dostać bezproblemowo na Ukrainie, za rozsądną cenę to chętnie się podzielę, bo cena z ebay nie powala.
Uwaga! Użytkownik sdmaill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Syn Bozy pisze:
Jakoś przebadany musiał zostać skoro jest w normalnym obrocie lekowym w usa i rosji. Problem polega na tym, że żadnych takich badań nie można znaleźć, nawet ulotki od preparatu nie udało mi się w necie wyszperać... kolejna substancja której jesteśmy rocznikiem testowym... powinni mi za to płacić.

Testy jakieś widziałem.
Niestety bodajże tylko na myszach.
Jakoś po numerze CAS szukałem.
Uwaga! Użytkownik Yucao nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
leff pisze:

niestety nie możliwym jest dla mnie porównanie z specyfikami dostępnymi w Polsce, iż sam mieszkam w Holandii, i również tu się zaopatruje.

chodzi mi ogólnie o noopept z ebay, w proszku i sprzedawany w srebrnych samarkach. za porównanie byłbym bardzo wdzięczny.
Syn Bozy pisze:
Jakoś przebadany musiał zostać skoro jest w normalnym obrocie lekowym w usa i rosji. Problem polega na tym, że żadnych takich badań nie można znaleźć, nawet ulotki od preparatu nie udało mi się w necie wyszperać... kolejna substancja której jesteśmy rocznikiem testowym... powinni mi za to płacić.
badania są, obczaj bibliografię na angielskiej wikipedii. moim zmartwieniem jest to, owy biały specyfik, który wszyscy tu jedzą - faktycznie noopeptem jest, a jeśli tak - jaka jest jego czystość. słowem, zastanawiam się, czy w ogóle rozsądnym jest zażywać pachnący uliczną amfetaminą proszek, będący zapewne produktem syntezy w jakimś andergrandowym, chińskim laboratorium.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2013 przez duke01, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 419 / 2 / 0
Piszesz to tak, jakby sanepid badal rc czy są nie zaniecieczyszczone, dobrze zsyntezowane i zdatne do spożycia przez ludzi. Będę się śmial, jeżeli za 30 lat nie umrę z powodu jakieś marskości wątroby, uszkodzeń mózgu czy czegoś w ten deseń. Pewnie nam na starość od tych wszystkich świeżo zsyntezowanych substancji o niewiadomym dlugotrwalym dzialaniu powyrastają macki. I drugie glowy!
Mniam mniam, póllegalne proszki o nieznanym dzialaniu z chińskich laboratoriów :heart: Pokolenie kamikadze
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 7 / / 0
Może nie śmieszy, lecz bardziej przeraża mnie wasze usprawiedliwienie swojej ułomności.
Jest dopuszczony w Rosji i USA to musi być przebadane? Are u kidding me? :D
To że w Polsce można kupić to znaczy że jest dopuszczone? :D. Dopalacze też wszyscy jedli...
Nie ma żadnych wiarygodnych badań odnośnie skutków ubocznych, odnośnie dawkowania, odnośnie tego skąd to się wzięło.
A w Rosji...w Rosji wąchają klej, walą krokodyla w kabel, piją litry spirytusu, a na głodzie odsączają alkohol z farby więc naprawdę nie sugerowałbym się tym że w Rosji jest dopuszczone. No i najważniejsza sprawa o której już pisałem.
Z USA wycofują piracetam, więc tego też za chwile nie będzie. Jak to chcecie jeść to kupujcie szybko bo u nas za moment noopept zniknie z pólek tak samo jak mefedron.
Poza tym...ludzie, ja wiem że większość z was to ludzie eksperymentujący ze swoim zdrowiem i to dzięki wam wielu innych ludzi jest teraz zdrowych, jednak zastanówcie się czy warto kupować ten "syf" z jakiegoś "noname" źródła i nie ciśnijcie sobie że to jest wszystko ok bo są badania i dopuszczone blablabla bo to nie prawda jest w 100% :).
Czekam tylko na 40-50 stronę tego tematu jak zaczną się wypowiadać geniusze na których noopept już nie działa, a ich mózg śmiga na zwolnionych obrotach :)
Uwaga! Użytkownik szkuciok91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Czy ktoś zauważył negatywny wpływ na serce lub na łaknienie?
  • 2877 / 100 / 0
O wpływie na łaknienie pisałem kilka stron temu. Ja tak mam - jednego dnia wpierdole konia z kopytami, drugiego nic. Zauważyłem też, że gastro po mj znacznie się wzmocniło, mimo, że ten efekt zniknął u mnie niemalże zupełnie dawno temu - to akurat miły efekt uboczny :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 419 / 2 / 0
szkuciok91 pisze:
Czekam tylko na 40-50 stronę tego tematu jak zaczną się wypowiadać geniusze na których noopept już nie działa, a ich mózg śmiga na zwolnionych obrotach :)
Rzeklem, drugie glowy powyrastają i umrzemy :-(

Potwierdzam, laknienie u mnie tak samo jak u Syna Bożego.
A zauważyliście problemy z trawieniem, bóle brzucha? Zastanawiam się, czy z ich powodu zrezygnować. I czy są z powodu noopeptu. Nic innego nie biorę, a jest ciężko, nie wyobrażam sobie takiego miesiaca.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 2877 / 100 / 0
Tego nie zauważyłem, jedynie łaknienie - głodny nie jestem i tyle.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 419 / 2 / 0
Odstawię na kilka dni i zobaczymy co będzie się dzialo :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.