Sam zastanawiam się nad kupnem Noopeptu i mam kilka pytań. Czy może ktoś podać nazwę sprawdzonego sklepu, (o ile jest to dozwolone) który posiada na sprzedaż Noopept? Czy może bardziej opłaca się zamawiać na ebay? Jak z przesyłką, nie ma problemów?
astralnykutas pisze:Zamowilem z ruskiej apteki prawdziwy i bede robic porownanie :) Nie ma sie co pierdolic z malymi dawkami.
Jedyne co znalazłem to internetowa apteka z Ukrainy, nie wysyłają oni jednak paczek za granicę. Cena tam to około 80 zł za 50 tabletek 10mg. Z racji, że mam sporo znajomych którzy na Ukrainę jeżdżą średnio co tydzień, pomyślałem aby kupić tam. Wie ktoś może jak jest z przewozem na teren Polski? Legalne? Nie ma problemów? Pytałem znajomych, ale nie mają pojęcia. Jeśli substancja nie jest zakazana w Polsce to chyba nie powinno być problemów? Jeśli się uda dostać bezproblemowo na Ukrainie, za rozsądną cenę to chętnie się podzielę, bo cena z ebay nie powala.
Syn Bozy pisze:Jakoś przebadany musiał zostać skoro jest w normalnym obrocie lekowym w usa i rosji. Problem polega na tym, że żadnych takich badań nie można znaleźć, nawet ulotki od preparatu nie udało mi się w necie wyszperać... kolejna substancja której jesteśmy rocznikiem testowym... powinni mi za to płacić.
Testy jakieś widziałem.
Niestety bodajże tylko na myszach.
Jakoś po numerze CAS szukałem.
leff pisze:
niestety nie możliwym jest dla mnie porównanie z specyfikami dostępnymi w Polsce, iż sam mieszkam w Holandii, i również tu się zaopatruje.
chodzi mi ogólnie o noopept z ebay, w proszku i sprzedawany w srebrnych samarkach. za porównanie byłbym bardzo wdzięczny.
Syn Bozy pisze:Jakoś przebadany musiał zostać skoro jest w normalnym obrocie lekowym w usa i rosji. Problem polega na tym, że żadnych takich badań nie można znaleźć, nawet ulotki od preparatu nie udało mi się w necie wyszperać... kolejna substancja której jesteśmy rocznikiem testowym... powinni mi za to płacić.
Mniam mniam, póllegalne proszki o nieznanym dzialaniu z chińskich laboratoriów
Jest dopuszczony w Rosji i USA to musi być przebadane? Are u kidding me? :D
To że w Polsce można kupić to znaczy że jest dopuszczone? :D. Dopalacze też wszyscy jedli...
Nie ma żadnych wiarygodnych badań odnośnie skutków ubocznych, odnośnie dawkowania, odnośnie tego skąd to się wzięło.
A w Rosji...w Rosji wąchają klej, walą krokodyla w kabel, piją litry spirytusu, a na głodzie odsączają alkohol z farby więc naprawdę nie sugerowałbym się tym że w Rosji jest dopuszczone. No i najważniejsza sprawa o której już pisałem.
Z USA wycofują piracetam, więc tego też za chwile nie będzie. Jak to chcecie jeść to kupujcie szybko bo u nas za moment noopept zniknie z pólek tak samo jak mefedron.
Poza tym...ludzie, ja wiem że większość z was to ludzie eksperymentujący ze swoim zdrowiem i to dzięki wam wielu innych ludzi jest teraz zdrowych, jednak zastanówcie się czy warto kupować ten "syf" z jakiegoś "noname" źródła i nie ciśnijcie sobie że to jest wszystko ok bo są badania i dopuszczone blablabla bo to nie prawda jest w 100% :).
Czekam tylko na 40-50 stronę tego tematu jak zaczną się wypowiadać geniusze na których noopept już nie działa, a ich mózg śmiga na zwolnionych obrotach :)
Po dzisiejszym robię przerwę
szkuciok91 pisze: Czekam tylko na 40-50 stronę tego tematu jak zaczną się wypowiadać geniusze na których noopept już nie działa, a ich mózg śmiga na zwolnionych obrotach :)
Potwierdzam, laknienie u mnie tak samo jak u Syna Bożego.
A zauważyliście problemy z trawieniem, bóle brzucha? Zastanawiam się, czy z ich powodu zrezygnować. I czy są z powodu noopeptu. Nic innego nie biorę, a jest ciężko, nie wyobrażam sobie takiego miesiaca.
Po dzisiejszym robię przerwę
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.