Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Wyśpię się chociaż :cheesy: Sen jest naprawdę mocny po tym. Od dłuższego czasu mam problemy ze snem, nie mogę spać w ogóle albo budzę się często. Tej nocy obudziłem się raz i od razu zasnąłem.
Właśnie wstałem, wyspany że aż miło, i czuję dosłownie minimalne zamulenie które zaraz zwalczę kawą.
Edit:Jasny » 02 mar 2012, 23:27
Proszę o scalenie postów. Czy można hydroxyxynę łączyć z amfetaminą ? podziała chociaż trochę uspokajająco ? Wrzuciłem rano 30mg i o 15 30mg. amfetaminy o 14 3 setki, o 19 3 setki.
Czy powinienem się martwić tym że połączyłem substancje ? Jak jest git to ile mogę dorzucić hydro żeby się trochę uspokoić ale dać rade jeszcze dopalić maczanke albo sqna ?
Uwierz we mnie.
tomek219 pisze:Mogę jeść 7 latprzeterminowaną hydroksyzynę?
Lekarze często to przepisują bo ma mało skutków ubocznych ale nie ma też skutku głownego-jakiegolwiek działania. Dla mnie to czyste placebo.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.