- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
drHouse pisze:Jesteśmy z przyjaciółką po 750mcg 25B na łebka, po "peku". Czy polanie GBL może być ok, czy raczej zaszkodzi?
johndoe77 pisze:1) Mam zamiar polaczyc nboma z buchem, chmure lepiej jest przyjac przed zarzuceniem czy na peaku?
2) Tak na oko ile jeszcze wyciagne z uzytego juz raz kartona (z 30min trzymany), z 50% mocy bedzie?
2. myśle że gdzieś 30 do 50% spokojnie, gdzieś na forum też latały posty o zostawianiu "zużytych" kartonów gdyż zachowują odrobinę swojej mocy
Myco-Maniac
1. Buch przed obniża nieco u mnie bodyload, ale u niektórych może spowodować większe wariacje żołądkowe i paranoje już przed peakiem. Buch w trakcie koloryzuje, otumania, wpędza w większe rozkminy i dodaje nutę paranoi. Pamiętaj, że buch zaburzy pewną naturalność psychodelicznego doświadczenia. Może też spowodować badtrip zwyczajnie. Nawet nie sama mj w sobie, tylko psajko i psychika człowieka są posrane i wszystko zależy od sytuacji. Ja polecam i przed i po i na peaku i w trakcie, ale tutaj co człowiek to opinia, szczególnie przy paleniu. Sam musisz wypróbować de facto jak Ci pasuję. Mi pasuję dopalanie przez cały czas.
2. <50%. Na pewno połowy deklarowanej wartości tam nie będzie. Jakoś nie chcę mi się w to wierzyć, ale niewiele mniej zapewne.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
miał ktoś z takim mixem styczność? Interesuje mnie żeby nie było za słabo wizualnie i licze na fajną śmiechawke :D ostatnie kartony z moich zapasów i muszę to jakość wykorzystać a osobno na mnie działały bardzo słabiutko :( nie wrzucałem nic od 2 tygodni
Myco-Maniac
@DOWN
Na początku Cie może bl zmieść więc lepiej usiądźcie gdzieś a potem spacerek i będzie sweet.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
aaa zapomniałem dodać że mam zmiar pospacerować za dnia :D oczywiście z dala od ludzi, tylko z moją towarzyszką życiową
edit
@up
dzięki prawie o tym zapomniałem
Myco-Maniac
Jak i z jakim empatogenem najlepiej to zrobić? Ile i kiedy wrzucać na to 25d?
I jaka dawka tego 6-APB? :)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.