ODPOWIEDZ
  • 22 / 1 / 0
Weź pod uwagę to że przed przyjęcie kapsułki zjadłem sowity obiadek. Nigdy nic nie załadowało mi sie w 20-30 min jak przyjmowałem na żołądek nawet pusty.
  • 3449 / 122 / 8
A w te kapsułki to pakujesz chyba po to, żeby wszystko wolniej wchodziło?
  • 4 / / 0
Jak na mój gust, próbowałem 3-MMC i właśnie testuje etylon. Oba są dosyć mało euforyczne(dawki rzędu 200-400mg) w porównaniu do etkata czy brefedronu (etkat trochę słabsza euforia niż 4-BMC ale za to dużo dłużej trzyma u mnie 2h peaku mniej więcej, potem całkiem znośny zjazd, przy brefie 20 minut peaku i potem tylko dorzucasz i jest tylko gorzej a potem pusty worek i padaka), się nie umywa, stymulacja taka, że się spać nie da, chyba że odpowiednio długo zaspokoisz swoje żądze seksualne Halinką Rączkowską(chyba, że masz drugą połówkę to wtedy ona robi to za Ciebie :>, to wtedy w końcu zaśniesz). Jeśli dostałbym 4 worki do wyboru, 0,5 etkata, 1g 4-BMC, 1g 3-MMC i 1 g etylonu, to bez wahania wziąłbym połówkę etkata, zdecydowanie bardziej satysfakcjonujący niż pozostałe. Jak dla mnie etylon to stymulacja z małą nutką euforii i dobrego humorku, który łatwo przenieść na innych nawet tych nie korzystających z rc-ków. Szczerze nie polecam, jak ktoś wspominał siada trochę na żołądek i mąci tam więc jest pewien dyskomfort, czego nigdy nie odczułem przy np. etkacie.
  • 264 / 2 / 0
Dziwne ze środki które maja działać euforycznie działają na ciebie w małym stopniu natomiast stymulanty dają ci większą euforie. Może masz coś porobionego z serotoniną?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 353 / 5 / 0
Bardzo dziwne dla mnie etkat to gówno. A etylon I 3-MMC mi dają fajną euforie , no ale każdy lubi co innego.
  • 10 / / 0
to co jest po iglastym kocie nazwalbym nieprzyjemnym nacpaniem ze stimem a nie euforia...
  • 1521 / 73 / 0
Mówię wam że etkat IVt o ścierwo przy etylonie IV, E1 podany tą drogą dogania metylon, nie wiele się różnią.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1252 / 4 / 0
Jak wyglada wasz sort etylonu?

Na poczatku tego roku zakupilem od jednego z wiekszych Vendrow etylon pod nazwa MDEC za ok. 35 zł.

Jasno-brązowy sort, małe i kurewsko zbite grudki, strasznie mocno smierdzi.
Euforii po tym zadnej nie zauwazylem, jedynie wjazd na serce i typowo amfetaminowe psychozy.
Po dawce ok. 350mg oral bylem caly blady i przez caly czas trwania fazy bylo mi niesamowicie nieprzyjemnie.

Jeśli ktos chcialby informacje od jakiego vendora dostalem taki shit - chetnie odpisze na maila / pw.
  • 22 / 1 / 0
Astralnykutasie podejżewam że to nawet nie był etylon. Ja dostawałem jasny proszek(lekko żółtawy) troche niewielkich grudek a co najlepsze że mój temat prawie wogule nie śmierdział żeby poczuć zapach tej substancji musiałem włożyć nos do sakwy. Po zarzuceniu nie było żadnego amfetaminowego działania żadnych psychoz tylko euforia i szybkie zejście a po zejściu bardzo lekki nieprzyjemny stim. W skrócie albo dostałeś jakiś fajans albo ketony tak na ciebie działają.
  • 48 / 1 / 0
Na mnie działał dobrze dopóki coś się nie zjebało z moimi neuronami po 3-MMC (teraz nie doświadczam euforii a jedynie odrealnienie) :blush: . Zdarzało się nawet usnąć na peak'u (totalny leń, czasem denerwuje :-/ ). Z etylofenidatem komponował się dobrze. Chyba zrobię dłuższą przerwę aby serotonina odpoczęła.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.