Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 109 / 1 / 0
Jakiekolwiek części STALKERa, GTA, do tego Dead Island, Deus Ex: Human Revolution, Left 4 Dead, Audiosurf i oczywiście Minecraft.
  • 2372 / 57 / 0
A grał ktoś w McPixel na DXM'ach? %-D
Na trzeźwo testowałem - zajebista gierka, teraz czas na dexa do tego, będzie jazda. :)
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2310 / 15 / 0
Castlevania : Lords of Shadow od KONAMI - tworcow min. Silent Hill, MGS i Zone of the enders.

Grafika ujdzie, ale klimat powala - gotycko wampirzy, bogaty bestiariusz, masa zagadek i czystej zrecznosciowej jatki. Poza tym system walki jest o wiele bardziej rozbudowany niz np. w Wiedzminie 2 ! Gra dluga, trudna i jest masa artworkow - pieknyh rysunkow. Caly bestiariusz z dokladnymi opisami monstrow. A potwory takie : wampiry, tytani, golemy, zombie, ghoule, strzygi, duchy, wiedzmy, mutanty, wilkolaki, zwierzolaki, gremliny, czupakabry, demony, szkieletory, zwierzeta, insekty - no kurwa multum i w dodatku dany potwor moze wystepowac w roznych odmianach : np. szkieletor wojownik, mistrz szkieletorow, nieumarly mag, nieumarly zolnierz, wiekszy lykan, mniejszy lykan, lord lykanow. W umie to cos jak DIABLO, ale dla mnie lepze bo oprocz jatki masz mase wspinania a al prince of persia lub assasins creed. Do tego zagadki na prawde rozwiniete i mini gier w huj. Soundtrak gotycko wampirzy, piekne filmiki i multum quick time eventow. Bossowie co chwile - gra w sumie to synteza god of war, devil may cry, prince of persia i wiedzmina ! HIGHLY REccomended !
  • 596 / 1 / 0
Gothic 2 ; DD miazga po całości
  • 31 / 3 / 0
Jedyna grą, w jaką kiedykolwiek grałem na dexie, to był Portal.
  • 3732 / 45 / 0
Ostatnio przechodzilam Dead Space 1, co prawda nie po DXM ale po MXE, po DXM gralam w dwojke. Ta gra jest zajebista z kilku wzgledow, przede wszystkim estetyka zimnego statku kosmicznego, duzy plus za funkcjonowanie menu, na ekranie nie widac zadnego bardziewia, mozna traktowac to jak interaktywny film, nie gre. Poziom zycia wyswietla sie na pancerzu, sterowanie jest latwe, w lokacjach nie da sie zgubic, wiec mozna sie skupic na samym miodnym rozpierdalaniu nekromorfow, bardzo satysfakcjonujace. Klimat wyobcowania, zaszczucia i martwej pustki bardzo oddzialywuje na zdysocjowany mozg, czuc, ze masz przejebane - sam jeden po trupach do celu, niekonczaca sie tortura i strach, ze za kolejnymi dzwiami cos wielkiego i brzydkiego straci ci glowe z karku. Polecam obydwie czesci i nie moge sie doczekac wsiakniecia w trzecia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 3007 / 7 / 0
Coś dla fanów serialu Family Guy. Family Guy Back to the Multiverse - kolorowa pełna humoru poryta gierka, krótka lecz fajna.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 596 / 1 / 0
Grałem na DXM po 675 mg w Crysis 2 , przyznam że gra mi beret ostro niszczyła :D. Otóż najpierw wkręty że to się tam dzieje naprawdę i w prawdziwym świecie padem od xbox steruje postacią którą ja sam jestem, potem było demko że pewien boss na mnie wskoczył i się swoimi oczami zmutowanymi patrzał to miałem wkręt ze przez ten telewizor na mnie się patrzy i mam przejebane :D
  • 657 / 8 / 0
Z ostatnich paru miesiecy lepsze gry w jakie gralem to: Kingdoms of Amalur, mega kolorowa i wkrecajaca gra w klimacie fantasy, Diablo 3 to bez komentarza, Torchlight II ksero D3 ale bardzo miła, lekka, fajna i przyjemna, Trine 2 - zajebista gra logiczna z przewyjebana grafika, kolorowo i fazowo, Deadlight, platformowka surviwal horror, zajebiste tylko troche przykrotkawe, Deponia 1 i 2, przygodowka 2d przypomnialy sie stare czasy dobrych przygodowek, ostatnio wyszla fajna gra Dishonored - fpp skradankowe z czarami i pistoletami, w fajnym klimacie, to takie gry ktore przeszedlem od poczatku do konca na mega wkrecie niekoniecznie na dexie ale zjadkowiczom rowniez powinno sie podobac
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 2 / 0
Nie wiem dlaczego nikt nie wspomniał o grze LSD:Dream Simulator, jest to jak nazwa mówi psychodeliczny symulator tripu po Kwasie. Naprawde ciekawe rzeczy się tam dzieją, szkoda tylko że gra troche leciwa i słaba graficznie ale na deksie nie robi to róznicy. Mi osobiscie też fajnie się grało w Harrego Pottera i Zakon Feniksa. Hogwart był po prostu bardzo ciekawy i tajemniczy.

Może dlatego, że napisałeś w wątku o filmach - przeniosłem - mr_brown
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2013 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: edit
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.