Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 655 / 3 / 0
angor animi pisze:
Właśnie młodzi mi sprzedają tyle ile chcę, a ze starymi pizdami jest często problem.
Ja też mam z młodymi siksami dobre doświadczenia, zdecydowanie lepsze niż ze starymi :-) . Ale jest jedna taka młodziutka, która mi się zajebiście podoba :heart: :heart: przy której jak kupowałem (bo teraz króluje w mojej instalacji kot) to od razu mówiłem, że proszę tylko jedno opakowanie.
Tak tylko na marginesie że jak to za to wczoraj poprosiłem Acatar tylko nie zatoki to swoimi słodkimi oczami powiedziała, że jest niestety tylko Acti Tabs i chyba nie wiedząc, że mając trochę umiejętności można z tego zrobić coś więcej niż samego kota sprzedała bez problemu 3 opakowania. :-)

Generalnie, nasz kraj jest dla mnie dziwny. P-efki u nas tyle i w takiej dostępności, że na każdej ulicy zamiast meliny powinno być Meth Lab.
Ale coś się pojebało w tym kraju już jakiś czas temu, że to na co się skarżycie towarzysze uzależnienia to fakt, że wóda ok narkotyki nie.
Wśród aptekarzy dodatkowo chyba panuje przekonanie, że tylko Thiocodin, Antidol, Acodin i Tussipect to "narkotyki", przez co obraz nasz wygląda tak (tylko zioło zmienić tu należy na jeden z wcześniej wspomnianych leków) : [ external image ]
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 144 / 3 / 0
Co sądzicie o czymś takim>Amerykanski sklep internetwoy sprzedający vbez rrecepty czystą kodeinę i wiele innych dragów. wałek?
Pomijam już fakt, że ceny z dupy-codeina po 200 dolarów ale jak myślicie czy to może działać normalnie.
oczywiście nie mam tyle kasy , ale czy nie jestto taki wałek ze przelejesz te 200 dolarów na ich konto i gówno zobaczysz a nie kodeine. adres sklepu [ciach - nie podajemy adresów takich sklepów a.a.]

Ediit-ktoś tu pisał ze zamawiał 50 paczek i mu napisali, że ma pan szczecie ze nie dzwonimy na policję? No kurwa-przecież to jest legalny lek, mówie o thiocodinie i co policja zrobi? Równie dobrze moge kupić 100 opakowan aspiryny i tez na policje dzwonia?
Nie rozumiem tego. Jest coś legalne w Polsce np.thiocodin to można mieć w domu tone thiocodinu, tak samo jak możesz mieć 100 kilo kartofli.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 4 razy.
Powód: .
  • 340 / 4 / 0
IMO wałek, a poza tym 200$ za 900mg kody, hahaha, dobre :D
a jeśli nie wałek, to nie jest to legalne (ale raczej wał jak 150, coś jak te maile ze spamem o viagrze ;) )
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 251 / 1 / 0
Nie wiem, jakby ktoś musiałby być zdesperowany, chyba ćpun-rozbitek uwięziony na bezludnej wyspie z milionem $ (ale i z internetem oraz kartą kodów jednorazowych.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 3 / 0
Też myślę, że walek. Jakbym był obrzydliwie bogaty to może bym zaryzykował kupno.
Ale relanium 20 tabletek po 69 dolarów-około 210zł....
W Polsce paczka rolek kosztuje7-9 zł.
  • 282 / / 0
klopas pisze:
IMO wałek, a poza tym 200$ za 900mg kody, hahaha, dobre :D
a jeśli nie wałek, to nie jest to legalne (ale raczej wał jak 150, coś jak te maile ze spamem o viagrze ;) )
niezle sie komus w dupie poprzewracalo za 200$ 1 gram kodeiny no no%-D

za tyle kasy to mialbym chyba 30 gram kodeiny z antidolu
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez chrup, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesli myslisz ze jestes kims na tym forum to tak naprawde jestes nikim. To dla forumowych napinaczy
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
  • 1709 / 11 / 0
ja głównie zamawiam z internetowych aptek bo tak normalnie to się po prostu wstydze, kilka paczuszek przychodzi ładnie do domu i wiem, że mam kilka dni ciepełka :-) Chociaż mam jedną apteke blisko pracy (minus to cena ponad 8 zł) gdzie wchodząc widze już uśmiechniętą twarz farmaceuty, który tylko czeka aż powiem ile :-)
  • 251 / 1 / 0
ja mam takąż, zaraz koło domu, tyle, że antek po 6,70.
Mają też acatar acti tabs po 10,70
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 37 / 0
teraz już się nie opłaca kupować antka w doz'ie (6,69), bo każdy szanujący się ćpun zna jakieś apteki, gdzie jest tańszy.
  • 655 / 3 / 0
Odnośnie doz'u i innych sieciówek w różnych miastach PL to zamawiając w internecie wiadoma jest cena od razu.

A jak to macie jak idziecie indywidualnie?? U mnie jest tak, że w jednej dzielnicy apteka danej sieciówki sprzedaje za X zł dany lek a na drugiej "dzielni" apteka tej samej firmy często sprzedaje ten sam lek w cenie X +2zł. Czyli mimo, że należą do jednej firmy i są chyba zaopatrywane przez jednego dostawcę, potrafią grać w chÓja. Nie wszystkie oczywiście i nie na wszystkich lekach, ale też się to wam zdążyło??
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.