Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
08 stycznia 2023Roksanadorana19 pisze:
Paliłam od 13 roku życia do 26 teraz mam 32 lata i czując zapach nikotyny od razu mnie podnosi.. nie polecam zaczynać nie ma nic gorszego niż smród fajek bleee
W jaki sposób cie podnosi?
  • 1487 / 91 / 2
Już lepiej cbg, cbd sobie jarać niż nikotynę w sumie.Ja tam gustuję w analogach i olejkach THC free, ale się nie patrze na mnie.Cbg też wyjdzie korzystniej dla zdrowia i cenowo.Smród też mniejszy i zwalenie chorobowe.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.