Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
Zapalenie mięśnia, wielki bąbel z ropą i jego operacyjne usuwanie. Ktoś tak miał z tyłkiem po pukaniu im kody.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
drag miał tak po midazolamie
BS
  • 3898 / 238 / 13
Niejeden po stanozololu ;P. Moim zdaniem wystarczy przefiltrować przez filtr 0,45 mikrona roztworzoną sól 5meodmt w wodzie. Takie filtry są dostępne np. na ebayu.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 48 / / 0
Scone pisze:
Jak bardzo niezdrowe jest pukanie brązowego im? I jakie najgorsze konsekwencje może za sobą nieść?
Najczarniejszy scenariusz to amputacja kończyny a nawet śmierć
Uwaga! Użytkownik punkowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 625 / 28 / 0
a prosto w kabel nie jest niebezpieczne ? przecież browna się napierdala bez mrugniecia a wydaje mi sie ze jest bardziej zanieczyszczony niz 5 meo od vendora
no i nic się zwykle nie psuje, ludzie wala po kablach latami zanieczyszczony towar
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 3898 / 238 / 13
Tak, oczywiście, że po kablach jest zdrowiej - nie ulega wątpliwości, tylko ludzie mają w głowach jakieś dziwne opory i walą po mięśniach. Jak już muszą się kłuć to (o ile można) niech robią to po kanalizacji.

EDIT: 5-MeO-DMT w instalację z całą pewnością zaowocuje breakthrough przy odpowiedniej dawce. To bardzo sroga substancja
  • 22 / 1 / 0
jasna sprawa, ze domiesniowo jest ryzykowniejsze, mozna gowna narobic. A i.v. zawsze mozna liczyc na naturalna obrone. Powiedzcie czy ~10mg dozylnie to duzo za duzo ?
  • 3898 / 238 / 13
W huj za dużo. Walnij 3mg - tyle max walili w tihkalu.
  • 1 / / 0
Siemano.
Ja tez sprobowalem dmt palone moze z 4 razy I teraz bardzo tego zaluje.Po tym gownie nabawilem sie zajebistego flashbacka ktory utrzymuje sie mi okolo dwoch miesiecy I to dzien w dzien.Mam zaburzenia wzroku ,halucynacje ,ciagla wibracja w glowie jakbym byl na fazie do tego dochadza problemy sercem I cisnieniem.Naprawde odradzam kazdemu!Ludzie nie eksperymentujcie na sobie bo mozec sobie cale zycie spierdolic !Dla mnie niestety jest za pozno juz sobie zjebalem glowke ale od tygodnia lecze sie tabletkami i mam nadzieje ze to mi minie.
  • 3898 / 238 / 13
Wiesz, że to nie temat o dmt... poza tym - nie wiem kogo chcesz przekonać, chyba na złym forum napisałeś - to nie forum pani domu, onet czy tvn24... tutaj ludzie wbijają zdeterminowani na ćpanie i chcą tylko uzyskać info jak to robić żeby było dobrze, ew. tak jak ja - wymądrzają się na ten temat. tyle
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.