Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
blogoslawieni dilerzy, ktorzy zenia spida z kreatyna. albowiem tylko oni dbaja o zdrowie swoich klientow :-D

wlasnie mam teraz dojscie do takiego, po prostu stworzone do podania dozylnego, bo kreatyna bardzo slabo rozpuszcza sie w wodzie. cwiara do kieliszka, zalac to 1,5ml i mieszac minute. jakies 2/3 towaru sie rozpuszcza, a 1/3 zostaje na dnie - to wlasnie owa kreatyna. zaciagam to przez watke i wale prawie ze czystego spida. wysoka czystosc tego roztworu wnioskuje po 2 rzeczach - pozbywam sie wypelniacza, ktory zostaje w kieliszku, a druga rzecz - prawie nie ma wejscia ;) koncze wstrzykiwac i nic... dopiero po jakichs 5 sekundach jak dotrze to do receptorow robie sie ogarniety jakbym dostal z zaskoczenia z plaskacza i to wszystko. potem juz tylko 10 godzin pieknej, euforycznej stymulacji... :diabolic:
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: julia28 »
byleby tej kreatyny w tej amfie nie było 50% lub wiecej :-D Ja tego nie kupuje, kiedys była czysta feta- kiedys tzn dobre 10 lat temu, teraz by dostac przynajmniej 80% czystej amfy trzeba miec dobre układy
/dawno wracam stamtąd, gdzie Ty dopiero idziesz.../
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
80%?
3/4 feciarzy raczy się trunkiem o zawartości nieprzekraczającej ~20%.
Teraz vlad opuszczając fabryke (vel brudną piwnicę), często nie ma nawet 80 %..
~
greenz, glukoza jest lepsza.
Edit; ale się zryjesz, zobaczysz :-D.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2009 przez Faithless, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
w dzisiejszych czasach wprowadzane do obrotu fete czystosci ponad 70% grozi przypalem. pewnego dnia 50% uczestnikow pewnego wiejskiego disco smiertelnie przedawkuje amfetamine i zrobi sie szum w mediach :-P przeciez 0,5g do kazdej dziury na dobry poczatek to powszechna praktyka ostatnio. smutne..

niech sobie i bedzie 70% kreatyny skoro tak latwo sie ja oddziela, cena tego mixu jest smieszna ;) chociaz wydaje mi sie ze jest jej mniej, bo po zaciagnieciu do pompki przez wacik tylko jakies 30% nierozpuszczonego osadu pozostaje w kieliszku/nakretce/lyzce. bede sobie z tego robil roztwor do iniekcji 99% czystosci HCl amfetaminy 100mg/ml <<<<< laaanss >>>, to sprawdze przy okazji ile w tym bylo fety.
greenz, glukoza jest lepsza.
Edit; ale się zryjesz, zobaczysz
ale ona sie rozpuszcza chyba dobrze w wodzie?

zobaczymy ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
No właśnie doskonale rozpuszcza się wodzie. Także na jakieś konkretne ekstrakcje tak przeżeniona feta byłaby niewygodna.
Chodzi mi o użytek w formie nieoczyszczonej- taką właśnie dopuszczam do używania iv.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 10 / 0
a wstrzykiwanie tak stezonego roztworu glukozy jest ok? lepiej wg mnie oczyscic to ze zbednych substancji, i tak kazda fete musisz przefiltrowac przed podaniem.
  • 191 / 1 / 0
nie no, jak czyścić to czyścić. po chuj wtedy komu glukoza.
  • 835 / 10 / 0
czyli lepsza kretyna niz glukoza... %-D

No właśnie doskonale rozpuszcza się wodzie. Także na jakieś konkretne ekstrakcje tak przeżeniona feta byłaby niewygodna.
nie ma znaczenia. rozpuszczasz fete w wodzie i dodajesz do osobnego roztworu naoh, roztwor przemywasz benzyna ekstrakcyjna, benzyne wysalasz HClaq, potem odparowujesz ja prawie do zera, dodajesz wody i odparowujesz do odpowiedniego stezenia ;)

glukoza i praktycznie wszystkie wypelniacze i zanieczyszczenia nie rozpuszcza sie w niepolarnej benzynie. z kolei kreatyna nie rozpuszcza sie w polarnych, tylko w niepolarnych. dlatego wydaje mi sie, ze trzeba ten roztwor wodny na samym poczatku procedury KONIECZNIE PRZEFILTROWAC!
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
pytaliście jak to się robi:)
hmmm....
ja to wam powiem tak, troszke mam doswiadczenia w strzałach z fetki wiec...
musisz się zaopatrzyc w sprzęt: igła [piatki najlepsze], strzykawka [2], sól fizjologiczna, wszystko za pare gr w aptece.
nikt z was nie napisał bardzo waznej rzeczy. Higiena. W końcu to są nasze żyłki:)
Trzeba umyc rece i przygotowac sobie czyste "miejsce pracy", czyste nozyczki i jak juz pisalam sterylny sprzet do iniekcji.
Skoro masz juz speeda to najprawdopodobniej dostales go w woreczku, kazdy wie jakim, wiec nastepnie bierzesz sobie czystą strzykawkę i otwierasz sól, "nabierasz" średnio 1,4ml wody. Wlewasz do worka. Teraz musisz to chwilke "pomietosić" aby rozpuscily sie grudki. Delikatnie aby woreczek nie pękł!
Radze nie podgrzewac wody czy wkładać, moczyć worka w szkalnce wrzątku- gdyż oprócz speeda rozpuszczą nam się inne dodatki, poprostu niechciany syf.
Jesli towar potraktujesz ciepła wodą może zrobić sie taki dziwny jakby "kisiel" który w dalszym etapie nie da się przefiltrować a i pewnie spowoduje to to że igła się poprostu zatka w trakcie zapodawania:)
Gwarantuje ze porządny produkt czyli fetka rozpusci sie w zimnej soli fiz.
Gdy juz rozpuściłeś grudki, weż do reki nożyczki i papierosa.
Z papierosa utnij 3/4 filtra, obierz z pomaranczowej bibuli i wrzuc czysty filterek do worka z fetką.
Teraz weź strzykawkę i przefiltruj produkt, przyłóż "dziubek" strzykawki do filtra i podciągaj tłok dopoki nie "wyssasz" całej fety z worka.
Teraz w strzykawce powinnienes miec ok.1.2ml
Nałóz igiełke na strzykawkę i teraz musisz wypuścić całe powietrze które wlazło nam do strzykawki podczas filtrowania. Nastepnie stuknij parę razy palcami w kontrolke, w igle, [by te mikro bable skupic w jeden ;)] wyprowadz jakies 2 kropelkii płynu i gdy nie ma juz bąbelków powietrza można ładować.
Radzę przetrzec igłę, albo np. oblizac bo gdy bedzie na niej ta kropelka speeda to przy wprowadzaniu igły do żyły będzie cię szczypać już przy samym wkłóciu a tak to luzz nie boli:)

Nie radze trafić w mięsień, boli i puchnie. Masakra.

Musisz pewnie wkłuć się w żylę, bez trzęsienia rąk i w trakcie nie może cię szczypac czy bolec bo to oznacza że jestes poza żyła.

No a jeśli chodzi o "szukanie żył" to przyda się pasek lub coś tędy.

Gdy skończysz ładować zanim wyciądniesz igłę przyłóż chusteczkę lub wacik tak aby nie narobić sobie siniaków.

Jak dostaliście speeda w czymś innym niż worek to można go zastąpic łyżką albo małym kieliszkiem do wódki, w tym tez da sie przefiltrowac, ale polecam poczciwy woreczek:)

I na pierwszy pik to radzę poprosić kogoś kto to już jednak robił i pokaze jak sie dobrze wkłówać.

Myślę że wytłumaczyłam dokładnie i zrozumiale.
Nie namawiam do strzałów, to nie jest dobry pomysł, naprawdę.
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 53 / / 0
Hmmmm rewelacyjny pomysl ladowac gram fety na pierwszy raz iv. :nuts:

Ja proponuje tak znajdujesz kieliszek cokolwiek co tam masz, nastepnie z worka wysypujesz tyle ile srednio ladujesz w nos za jednym razem, wsypujemy do kieliszka, mieszamy mieszamy, osad to dodatki a w plynie winna byc biala pani, teraz uwaga, bierzemy filterek, i zaciagamy (proponuje zrobic to strzykawka z igla, jest latwiej mniej rypania), wyrzucamy igle (mimo ze biale jest apirogenne nie ma co kusic losu a bawelna z filtra jest wysoce pirogenna), zakladamy nowa i heja :D

I tutaj przekladam wiedze ogolna zawsze kup 2x tyle sprzetu ile wydaje Ci sie ze bedziesz potrzebowal, a igiel nawet 3x tyle kosztuje to grosze a jebac sie potem z uzywanym sprzetem tu chujoza nie zabawa :D
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.