ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Tak na codzień:
ViceRoy
Nevada
Przy kasie :
Marlboro
Gdy jestem naćpany %-D :
West "Ice"
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
[ external image ]

djarum black, pycha

a tak to west ice
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2008 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Papierosy są
pycha
...lol.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2011 / 122 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
te akurat są, szczególnie jak się ich nie zapali. I te słodzone filtry, mhhhm. A nawet jak jesteś niepalący, to ich zapach raczej nie będzie Ci przeszkadzał, o ile nie przeszkadzają Ci np. kadzidełka.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Salvian »
Djarum tylko wiśniowe są dobre
A z resztą jak ktos pali szlugi to niech pali szlugi a nie kadzidełka w stylu Djarum/BlackDevile/PinkElephanty

dobrze ze nie jestem ćpunem
pale
Lucky Strike/Kenty super lighty ( kumpel pali to częstuje)/Davidoffy goldy/i ostatnio Parlamenty ( bo nikt ich nie pali i leża w kioskach po 3 lata i mają cene np 7.20 zł)
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Hehe, widzę, że nie tylko ja lubię Viceroy'e czerwone. Je palę najczęściej. Przy kasie kupię czasem Camel'e żółte raz zdarzyło mi się Parlament'y kupić (yumiee). Nie lubię mentoli, za to Djarum Black zapaliłem u ziomka w Warszawie i mnie oczarowały smakiem :D. Jednak u siebie ich za chu* nie dostanę :). Zauważyłem tylko jedno. Nikt z was nie pali Jin Ling'ów ? Z braku hajsu kupię sobie i ruskie :D. Papieros to w zasadzie papieros. Aha no i palę cudzesy także (tu nie wybrzydzam, biorę co jest :D).
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2008 przez greenLov3r, łącznie zmieniany 1 raz.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: detta »
west ice :-)
I chose not to choose life: I chose something else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lekki89 »
jing ling!!! pamietam jak jescze w lo kolegi bnrat przywozil to bylo cos....
  • 146 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zmor »
kiedyś palilem mocne: malboro, camele

obecnie super lighty - malboro lub palmale

ze względu na podwyżkę cen chciałem rzucać, ale nie odbiorę sobie przyjemności palenia w miejscach publicznych jak wejdzie ten zakaz :D a już palenie przestawało mi sprawiać frajdę, a tu rząd robi taką miłą niespodziankę :D
Tą drogą podróżują jedynie głupcy... lub ci którzy nie mają już nic do stracenia...
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
[quote="Zmor"]
kiedyś palilem mocne]
A ja od tygodnia nie pale wcale. ZMOR dlaczego przerzuciłes się na lighty??
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.