Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
najbardziej-pokoik, klimat, muzyka
ble.- szkoła, mam wrażenie że ludzie sie ze mnie smieją i węsze spisek %-D lol
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iteh »
Zawsze u kogoś w domu przy dobrej muzyce: ) a muzyka lubię gdy jest dość głośno co niestety może powodować przypał; /
Hipokryta nr. 1
Wszystkie posty sa napisane przezemnie i prosze uszanowanie moich przemyslen wrazie dalszego ich wykorzystania.wszelkie prawa zastrzezone dla mnie (co ja kurwa pisze....wtf ide spac jestem jebniety.)
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jooseph »
Łóżko, łóżko i jeszcze raz łóżko... doświadczenia po róznych dawkac sporo sie róznia, ale zawsze najlepiej w łózku ;)
Uwaga! Użytkownik Jooseph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Dokładnie. Łóżko to jest to! :D

Ewentualnie dobra ekipa, lato, i łąka <- to jest już maks nad maksami! :D
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 343 / 6 / 0
krzak pisze:
Generalnie własny pokój, ale uwielbiam Wrocław, nie znam dobrze jeszcze tego miasta ale tu jest tyyyle kurwa magicznych miejsc do tripowania. To miasto ma psychodeliczną duszę.
Zatem uprzedzam Cię, żebyś nie szedł do słynnego Opuszczonego Magazynu w Porcie Miejskim. Ostatnio szliśmy tam tripować i okazało się, że to miejsce tak naprawdę stoi zamknięte. Sęk w tym, że okazało się to dopiero, gdy wszamaliśmy po 900mg na główkę. Musieliśmy wracać przez pół miasta na Karłowice na 2/3 plateu. Tamtego dnia zrozumiałem, że wyro+muzyka nie jest jedyną słuszną opcją - niesamowite jest chodzenie po obu stronach ulicy naraz, która to ulica niekiedy się pod tobą przesuwa :).

Fakt faktem, we Wrocławiu miejsc do tripowania jest multum. Do wyboru, do koloru.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mestoph »
wczoraj bylem na 2gim plateau na koncercie johna b (drum`n`base`) - masakra co wyprawialem ze swoim cialem xD
Uwaga! Użytkownik mestoph nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Koncerty na 2-gim plateau są zajebiste...
W tym roku mi się nie udało, ale w następnym muszę na Qlimax wziąć ze sobą tak z 450-ke

Jak ciepło jest to zajebiście lubie na balkonie, wygodny fotelik i dobra muzyczka, ale to na dawkach 525 góra 600mg bo przy wyższych to tylko i wyłącznie w łóżeczku ;]
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Karoleek popieram , latem na łące jest super , po prostu taki totalny lajt i otaczające piękno przyrody.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2009 przez psychodelikus, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik psychodelikus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Qlimax 89 pisze:
W tym roku mi się nie udało, ale w następnym muszę na Qlimax wziąć ze sobą tak z 450-ke
Nie wolałbyś czegoś bardziej psychodelicznego, albo jakichś dobrych dropów?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Albo wszystko naraz %-D :gun:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.