Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
ja to tylko w bombce albo do malej ilosci wody dawalem benze i dolewalem soku (taki to rozcienczania). lekko gorzkie jak malo soku i nawet zapijac nie trzeba. raz mialem zamiar jebnac ja w nos ale jakos szybko mi przeszlo.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ludzie. Powiedzcie mi, z paleniem to byla sciema? Ja zem dzisiaj prawie pol g wyjarał i chuj.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
co kufa? O czym pijesz?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
o paleniu benzy. mam nadzieję, że paliłeś ekstrakt już?
pewnie ściema, tylko chyba dwie osoby pisały że niby paliły i klepało. ja tam nie paliłem. w ogóle kiedy ja jadłem ten szit.... łoo w chuj czasu minęło i jak sobie przypomnę ten smak i zjazd to już dziękuje. wyrosłem.
Uwaga! Użytkownik Cleaner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Co to za roznica, czy pali sie ekstrakt czy nie, skoro sól i tak topi sie w jakiejs ogromnej temperaturze, a benzydamina w chyba 158stopniach?
Wg mnie najlepszym pomyslem byloby palic to z folii, ale to tylko moje mocno niedoswiadczone zdanie.
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Mam pytanie: Czy można Benzydaminę wrzucić do herbaty albo soku i wypić? Nie zmniejszyłoby to efektów?

Bo nie jestem przekonana do tych bombek... Ostatnio wymiotowałam, wyrzygałam pół benzo (A wreszcie udało mi się zrobić dobrą ekstrakcję :() i teraz gdy pomyślę o benzydaminie i chusteczkach to mnie mdli :/

Jedzenie chusteczek ogólnie wydaje mi się jakieś dziwne...
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Kurwaaa, no nie

ostatnio kumpel zastanawiał się czy ta Chaotka to wkręt - teraz już wiem.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
hahahhahaha to wkręt jak nic jej tematy niczego nie wnoszą a służą tylko i wyłącznie do nabijania postów / Chaotka - WYPIERDALAJ do szkoły pokemonie co ty próbujesz tu osiągnąć popierdoliło cię z tą benzą i tak każdy wie , że jesteś bitą parówką .
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Cleaner pisze:
o paleniu benzy. mam nadzieję, że paliłeś ekstrakt już?
pewnie ściema, tylko chyba dwie osoby pisały że niby paliły i klepało. ja tam nie paliłem. w ogóle kiedy ja jadłem ten szit.... łoo w chuj czasu minęło i jak sobie przypomnę ten smak i zjazd to już dziękuje. wyrosłem.
tak samo zaregowalem :d wstyd i hańba.

hm a chaotka to faktycznie wkręt chyba ale ze komus sie chce tyle pisac glupot
Ostatnio zmieniony 07 września 2009 przez Frame, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.