Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Piszę o tym bo pamiętam, oj pamiętam te nerwy jak moja dziewczyna właśnie po dexie się porzygała niedawno po tabletce i dopiero późnej skojarzyliśmy że mogła się nie wchłonąć. Ale jednak wszystko się dobrze skończyło :)
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
dysocjat pisze: Czy buprenorfina moze miec niebezpieczne interakcje z DXM ? np. 1 dzien po ostatnim uzyciu? wiem ze czas poltrwania wynosi 36h ? Prosze o odpowiedz .
Ja bym odczekał jesli to nie pilne. Ja bym to rozpatrywal subiektywnie czyli "czy czuje sie juz w miare trzezwo". Łącząc dxm z kazdym opiatem podejmuje sie ryzyko. Taka praca ;)
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
dobrze tez poznac czyjes zdanie , dzieki za chęci .napewno pomoze mi to wytrzymac , jutro czystość , pojutrze zajebe dexema . :) ciężko wytrzymac jak sie ma do niego alpra. przynajmniej ja tak mam. sam nie podchodzi mi wogole.
EDIT:
Więc nadal lekko odczuwalem dzialanie bupre - mimo to wzialem dxm 450mg na poczatek , bylo niesamowicie . Lepiej niz kiedys ,poszedlem szybko jak weszlo do apteki do ktorej mam 200metrow , bylo mi idealnie ,obraz juz skakal , bylem lekki , przechodzily mnie takowe dreszcze , kupilem jeszcze 1 opakowanie. Po dojscu do domu zjadlem kolejne opakowanie jak zwykle kiedys to robilem garsc 450mg woda popite i juz :) . Sluchawki na uszy, bylo tak jak nigdy . Gdy odlatywalem budzac sie nie pamietalem ze bralem dxm , nie pamietalem co robilem tego dnia od rana , zjadlem tez 1mg alprazolamu by zniwelowac bad tripa przy takiej dawce dxm moze wystąpić :) wyszlo mi 900 mg na moja wage 75kg = 12mg kg :) było idealnie . Dxm to świetny drag ale trzeba wiedziec jak zadko go brac , i jak go uzyc . Sluchawki obowiazek odcinaja od swiata . Zadnej interakcji z buprenorfina nie bylo ,zdaje mi sie ze wzmocnila nawet lekko dxm .
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Masz osłabiony organizm i zwiększa się ryzyko groźnych powikłań... no czyli jest ryzyko uszkodzenia mózgu
No dobra żartowałem tylko ;-)
Iwan pisze: Hej, co sądzicie o takim mixie: DXM + pridinol? Bezpieczny? Jeśli tak to jakie proporcje?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.