Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Maniacal pisze:Kupiłem sobie tydzień temu yerbe w herbaciarni zajebistej. Sypie po 2 łyzki od herbaty takie czubate tego suszu i przyznam, że coś tam czuć ale do kawy bym tego nie porównał. Spróbuje więcej tego sypać to może bedzie lepszy speed :D:D:D
Kiedyś, za młodych czasów, sobie z ciekawości zaparzyłem 8 filiżanek kawy pod rząd zaparzyłem, żeby zobaczyć co się stanie
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Maniacal pisze:Sypie po 2 łyzki od herbaty takie czubate tego suszu
Dwie łyżeczki to nic :) Polecam, właśnie siorbię taką siekierę. Jednak nie jest to znacznie mocniejsze niż kawa, nie przesadzajcie.
Moja juz ma dość, kupiona w zestawie z tykwą i yerba mate.
Chce kupić taką która posłuży mi długo i zapewni najlepszą filtrację przy braku konieczności ciągnięcia do braku tchu :mrgreen:
Melvin Burgess
Melvin Burgess
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
lapidem pisze:Ja mam bambusową, która ciągle się zatyka i zniechęca do zabawy. Jak temu zaradzić po oczyszczeniu?
Przerobiłem chyba wszystkie możliwe modele i najbardziej uniwersalna jest bombilla ze sprężynką przykład
Z brazylijskimi, drobno ciętymi odmianami yerby tylko ten model mi się sprawdził, do grubszych sortów też się oczywiście nadaje.
Pamiętajcie o czyszczeniu rurek specjalną szczoteczką wewnątrz - warto sprawdzić, co tam jest w środku po miesiącu nieczyszczenia - można się przerazić 8-(
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.