Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Czy przyjęte dziś 4homipt 15mg wraz z 2oxopcm 20mg wpłynie na jutrzejszego tripa tzn. spłyci dzialanie 200uq 1P-LSD?
Uwaga! Użytkownik iwantlivelifenow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 13 / 0
@up
Spłyci, o ile mi dobrze wiadomo. Drogą tolerancji krzyżowej.

BK-2C-B plus kodeina. Taki miks niesie jakieś zagrożenia dla zdrowia? Jakiś bodyload, wzajemne znoszenie efektów?
  • 139 / 13 / 0
Przetestowane, kodeina (450mg) dodana na peaku bk2cb (ok. 110mg; czas +4:00). Dla bezpieczeństwa przed kodeiną wrzuciłem 10mg cetyryzyny. Nie zauważyłem żadnych zagrożeń widocznych na pierwszy rzut mojego amatorskiego oka. Puls wzrósł z 65 do 80, co odwzorowuje wpływ samej kodeiny na mój organizm. Ponadto nie zwiększyły się (a nawet zmniejszyły) nudności.

Początkowo zapowiadało się bardzo przyjemnie. Kodeinowy bodyhigh i błogostan zaczęły się pojawiać obok pozostawiających niedosyt efektów bk2cb, nie wywierając na nie wpływu i vice versa. Niestety, z czasem te efekty kodeiny nie rozwinęły skrzydeł, pozostały słabe. Odnoszę wrażenie, że to wina działania bk2cb na żołądek - że kodeina zbyt wolno się wchłaniała.

Ponownie ciekawie zrobiło się, kiedy przyszły nody. Nasiliły psychodelię i pomogły dać się jej ponieść. Pod zamkniętymi powiekami zaczęły pojawiać się wzory, które wkrótce zaczęły się roznosić po ciele i rozwijać w bardziej złożone wizje. Niestety, pojawiła się też senność i sporo przespałem. Wciąż jednak był to najciekawszy etap całego doświadczenia.

Podsumowując:
Specyfika bk2cb zdała się nie wywrzeć negatywnego wpływu na miksy z opioidami. Poprzez specyfikę mam oczywiście na myśli nietypową chemiczną budowę cząsteczki. Następnym razem jednak wolałbym zwiększyć dawkę bk2cb lub zmieszać z czymś innym (inny psychodelik lub mj), a kodeinę zostawić na inny dzień.

Do moderacji: czas edycji zdążył upłynąć albo jestem ślepy.
  • 921 / 276 / 0
Nie chce mi sie rozpisywac. W kazdym bądz razie jak to jebłem, to wyzdrowiałem. Poszło na raz 37.5mg 4-HO-MIPTa na połyk + 300ug 1P-LSD pod jęzor. To jest tyle. Polecam ten miks doswiadczonym Tripowiczom, ktorzy chca wejsc naprawde na grube "Poziomy Tripowania" Powiem tyle. Wizualnie to musiałem wypierdalac z domu, bo wizuale osiągneły na peaku takie gabaryty, ze prawie rozdupcyło mi pokój. To sie nie miesciło w pokoju, wizuale konkretnych rozmiarow spadały mi na łeb. W tym samym czasie słyszałem prze piękne dzwieki. Powtarzały sie w huj razy na peaku. Dzwiek dosłownie taki sam jakby wypierdolili cos dynamitem z echem. Mega wybuch. Zajebisty dzwiek. Czułem ze brzmi u mnie w głowie i smiało moge powiedziec, ze od głowy szły wibracje po całym ciele i to ciepło w stopach. To było prze kozackie i wraz z tymi jebnięciami dzwiekowymi naginanie sie strefy wizualnej do granic mozliwosci. Jak ktos w temacie to moze wie o co chodzi przy wiekszych dawkach takich Substancji z układaniem sobie strefy wizualnej własnym powolnym ruchem głowy siedząc w bez-ruchu i krążąc głową z lewej do prawej i tak w kóło. Po drodze błyski, rzeczy widziane popiątnie-podziesiątnie, hologramy, prze wizje, wzorki. nuklearne wybuchy, tęcza kolorów to mało powiedziane, halucynacje naprawde z gornej półki. Według mnie ten Miks rozpierdala LSD. To jest prze najkolorowsza wizja jaka widziałem. Widziałem wszystkie mozliwe kolory i niemozliwe tez widziałem, widziałem nawet miksy kolorów i chyba nowe kolory. To jest nie do wiary. Prze Trip. Od 4 rano do 8 nad ranem stałem pod szpitalem i spierdalałem przed mrówkami. Juz kurwy na mnie wchodziły taka jazda była, ale na szczescie po chwili sie ocknałem z tego co sie dzieje. Zdałem sobie sprawe, ze jest to w huj zabawne i trza przed nimi spierdalac na beton gdzie ich nie ma, a tam był przystanek pooglądam niebo i tak stałem i oglądałem. Tyle odemnie. Pozdrówki Mrówki :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 515 / 71 / 0
Witajcie miprocyniarze mam pytanie. Czy mix Muchomorów czerwonych z miptem będzie ok? Zależy mi na tym by dowiedzieć się czy między tymi dwoma nie ma jakiś spin jak z alk i benzo np. Może ktoś próbował już z was ? %-D kto wie.

przeniesiono z wątku ogólnego do działu miksy / rei
  • 1342 / 48 / 0
Miksował ktoś DMT z dysocjantami (2-oxo-pce, 3-MeO-PCE)?

Już byłem zdecydowany na takie połączenie, ale mam changę i właśnie wyczytałem, że:
DMT Nexus pisze:
Harmalas (MAOI) + Dissociatives: Even though there are reports on the net of people combining MXE with harmalas, in the right dosages harmalas + dissociatives have the potential to cause cardiac arrest.
Także ostrzegam, lepiej nie mieszać changi z dysocjantami. Za to czyste DMT powinno się pięknie zdysocjować:
DMT Nexus pisze:
DMT + Dissociatives: By far my absolute favourite combination. This experience is equal in intensity as DMT but without the ego loss. An entirely new realm all together where YOUR controller. This can mean many things, its sheer awesomeness with seemingly no downside gives it quite an addictive quality. During my first encounters with this combination I probably went through more DMT in one night then I normally would have in months, maybe a year.
SESH
  • 1 / / 0
Dzień dobry. To jest mój pierwszy post także na wstępie chciałbym się ze wszystkim przywitać. Ahoj! |
Pytanie w związku z 2-CB oraz LSD. Wiem już, że jest to genialny mix na candyflipa ale nurtuje mnie inna rzecz.
Czy jeśli jednego dnia zrobie sobie trip na 2-CB jedząc kilka dropsów i co kilka godzin dojadając to czy następnego dnia wypali trip jedząc LSD 220ug przegryzając 2cb? Chodzi mi o to czy trip z dnia poprzedniego nie zaburzy tolerancji na kwasa i groszki?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
  • 414 / 47 / 0
AlterMan

Zadziałać zadziała, nie bój żaby. Najwyżej dojesz więcej grochów.
5-HO-La La LaND
  • 260 / 3 / 0
Zastanawiam się nad pewnymi mixami, ma ktoś jakieś doświadczenie?

LSD/ALLAD/ETH-LAD - 2-CB-FLY lub DOC. Najchętniej mieszałbym LSD z następnymi, gdyż najwięcej go przejadłem.
  • 334 / 43 / 0
LSD + 10mg 2cb-fly + 20mg mipta na wejściu poprawić 100mg 2-fdck snif
nie dziękujcie ;)
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.