Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
siemka czy to normalne ze po wczorajszym spożyciu 4g kratomu kolo godziny 20, dzisaj o 12 dalej trzymaja mn nudności nasilające sie wraz z ruchem, w rezultacie juz zbełtałem sie 4 razy. to moj pierwszy raz z ta roslinka
  • 4287 / 697 / 2117
4 gramy kratomu mogą stanowić „znaczną dawkę”, zwłaszcza jeśli to Twoje pierwsze doświadczenie z tą substancją. W tej sytuacji, najlepszym krokiem będzie skupienie się na właściwym odżywianiu oraz hydratacji, szczególnie jeśli odczuwasz mdłości. To pozwoli uniknąć odwodnienia, które mogłoby dodatkowo obciążyć Twój organizm. Następnym razem spróbuj zacząć od mniejszych dawek.

Znawcy powiedzą; co Ty tam pierd*&@$ 4g to mało. Ale wierz mi, każdy organizm jest inny - zwłaszcza, że Ty dopiero zaczynasz z tym dragiem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2569 / 532 / 0
Zażyłeś za dużą dawkę. W temacie wałkowaliśmy już, że przy kratomie mniej = więcej.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 31 / 0
Ja robiłem herbatki po 2-3g i dopiero po czwartej rzygalem ale i tak było fajnie. Mnie jak mdli odrazu się kładę na podłodze bądź na łóżku. 80 procent szans, że to minie.
  • 195 / 61 / 0
Trochę mnie dziwią te mdłości następnego dnia po kratomie. 4g to może być za dużo, ale te objawy powinny ustąpić dużo wcześniej. Zatrucie kratomem zwykle jest w pełni odczuwalne po kilkudziesięciu minutach po spożyciu i utrzymuje się gdzieś do 3 godzin. Nie wiem, może być to kwestia interakcji z inną spożytą substancją czy lekiem.
  • 226 / 10 / 0
Hej, macie też problem z zaopatrzeniem (jakaś nagonka) czy po prostu ja mam pecha?:/
  • 262 / 30 / 0
Jak jest z dawkowaniem czerwonego kratomu? Czy jeżeli moja dawka zielonego to dajmy na to 2,5g to czerwonego powinienem przyjąć x2 czyli 5g, żeby uzyskać podobną moc działania?
  • 205 / 64 / 0
Czerwonego trzeba z reguły brać trochę więcej, chociaż to oczywiście zależy jak dobry masz stuff. Wrzuć sobie na początek 3-4 gramy, to taka dawka że nic nie powinno ci się stać. Jak będzie za mało to dorzucisz.
  • 195 / 61 / 0
@Saguaro99 jak kolega wyżej napisał. Ja bym do standardowej dawki dodał 1-1,5g. Np dla mnie 5g zielonego to standard. Czerwonego wziąłbym jakieś 6,5. Nie ma co przesadzać. U mnie taką typową dawką na zbyt dużą dawkę czerwonego jest takie uczucie, jakby mi rosła gorączka. Ciepło, zimno, lekkie dreszcze. Nie ma co szaleć.

@psycho112233
Nic takiego nie zauważyłem. Główni sprzedawcy są zaopatrzeni.
  • 84 / 10 / 0
zajebalem se 6g green maeng-da w prochu zalalem wrzatkiem i po jakichs 15 minutach stwierdzam, ze dziala bardzo fajnie xD chce sie zyc, cos robic i wgl, wzialem 100g zeby se stestowac zamiast pic te kode zwlaszcza ze wylatuje do stanow na dniach to nie chce se ryc bani.

a co do smaku tego kratomu to troche jak herbata, ale taka ziemista, nawet smaczne xd
:pacman: :liść:

Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.