ODPOWIEDZ
  • 2066 / 342 / 0
Ciekawi mnie czy najmocniejsze tabaki typu M.E.D. No 99 albo red bull, cechuje też najwyższa wartość nikotyny? Czy to się ze sobą zbiega czy niekoniecznie bo nie wiem.

Dodam, że dziś kupiłem sobie Ozone S (zielona) - fajna tłusta ozona, najlepiej mi pasuje w mixie 50/50 właśnie z w/w M.E.D. 99.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 5886 / 1217 / 43
Teraz ja wam opiszę jak wygląda uzależnienie od tabaki, gdy jej nie ma.
Momentalnie strasznie wysusza mi śluzówkę, i z nosa leci jakby gęsta, biała ropa, czy coś takiego.
I tak mam dzień, dwa, aż kupię tabakę i wszystko wraca do normy.
Na dzień dzisiejszy mam 14 tabakier.

Bardzo polecam Grawita o aromacie coli. Zajebista tabaka.
Jak coś to pisać na info, dam link do sklepu.
Nie w każdym internetowym sprzedawają osobą prywatnym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9586 / 1890 / 2
29 października 2020Pseudoinfo pisze:
czy tabaka jest rakotwórcza?
Cholera wie. na 99 proc to co splywa z zatok przez gardło do żoładka nie jest dla niego obojetne.
Btw jak macie problem z zatkanym nosem polecam cukeirki Amolowe lub jakies inne z olejkami.
Pomagaja w odkrztuszeniu tego chujostwa i nawilzaja sluzowki :)
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 841 / 256 / 0
Zatkany nos to dla mnie jeszcze do przeżycia. Od dzieciaka ciągle miałem katar. Najgorsza jest ta gula w gardle i ni chuja nie idzie tego niczym popić.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 9586 / 1890 / 2
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 841 / 256 / 0
O dzięki. Może nawet to i to bo refluks też mam %-D
  • 2066 / 342 / 0
Na ile wam wystarcza 10g (1 op.) tabaki , takiej normalnej typu Ozona (nie redbull/no99)? Ja przerabiam w 2-3 dni. Redbulla nie wiem ile bo jego i 99 raczej tylko z mixami np. właśnie z Ozoną, która mi podchodzi najbardziej.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 841 / 256 / 0
Jakbym jedną tylko miał to tygodnia maksymalnie. Ale w szufladzie mam kilka tabakier i każdej wciągam po trochu, więc na dłużej.
  • 2066 / 342 / 0
Trochę się ogarnąłem z tym snuffaniem, bo jak byłem w fazie początkowej rzucenia papierosów, to 10 g schodziło mi nawet w 2 doby, teraz wydłużyłem przynajmniej do 3-4. Myślę, że jakbym wydłużył czas 1 pudełka do tygodnia to byłoby optymalnie. Nie chcę zajechać sobie śluzówki.

Na marginesie, red bull>medicated. Nie pasuje mi jakoś ten medyk, po pierwsze dziwnie smakuje/pachnie- bardzo szybko się ulatnia w przeciwieństwie do red bulla. Wydaje mi się też, że red bull daje lepszego kopa nikotynowego. Właśnie sobie go mixuje z Gwinethem i wchodzi bardzo przyjemnie.
  • 4 / / 0
Kiedyś lubiłem tabaczyć, dziś zatyka mi nos i nie mogę oddychać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.