Dlugo bierzesz i jakie dawki? Dostales od lekarza tak??
Ja biore z lurazydonem fluo ale nie chce lurazydonu i chce wrocic na abilify ale nie wiem czy z fluo go mozna laczyc?
z drugiej strony sie wejsc w taki wir nauki też brzmi zajebiscie. Ogl łeb mam ale leniwy przez depresje jestem w chj
także dobry lek, ale trzeba trafić w dawke i ma też na tyle subtelne działanie, że w moim przypadku za pierwszymi podejściami nie umiałem go zauważyć i docenić
jak rzucałem branie to za każdym razem w końcu przychodził depresyjny stan i teraz już wiem, że po prostu trzeba brać w swojej osobistej działającej dawce
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.