Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
zaproponowales opio wiec rzuciłem pomysl łagodzenia bólu za pomoca zioła ktore moze okazac sie skuteczne, nie skreslaj od razu... mj
Pytanie z innej beczki - też macie czasem tak, że walicie kreche speeda i w pełni zaczyna działać dopiero po jakichs 30min-godzinie? Często z czymś takim sie spotkałem i nie wiem czym to spowodowane.
Ja
-Bolą plecy?
Kolega
-Bolą bolą ...
Ja
-Przeszkadza ci to?
Kolega
-aaani trochę!
Scena z przed paru dni.
Wogule feta jest zaajebista. Lubię ćpać.
Potem po ciągu wszystkie stare kontuzje na zwale przypominają o sobie w sposób tragiczny.
A 2 dni później jest chora
A ja mam pytanie takie. Czy spotkaliście się z fetą, która pachnie tak trochę owocowo, migdalowo? No chuj wie jak to określić, dziwnie. Nie mam do czego tego porównać.
W każdym razie temat nie jest od żadnych "Sebastianow" i robi jak trzeba. Tylko ten zapach mnie zastanawia...
nigdy nie trafiłem na taki z nuta owocową... migdaly lubie ale tez nie... zawsze chemiczne zapachy, czasem jakims ala perfumem - blee
Raz kurewsko palił w nos i bardzo jebał tym "chemicznym balsamem" a kolejnym razem zapach ten jest lekko wyczuwalny i nie piecze nos tak jak poprzednim razem. A materiał jest ten sam, tak samo klepie, tak samo wygląda z tym, że za poprzednim razem nie dało się tego wciągać bo uczucie jakby miało nos rozsadzić, aż się odechciewalo wąchać. Kreska leciała dopiero jak naprawdę człowiek był na padnięciu.
zostawiles na dluzszy czas towar luzem na jakims szkielku i dosc mocno wyschnal, zwietrzal, na drobniutki lekko blyszczacy proszek?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.