Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 679 / / 0
wal, będzie ok, a jak bardzo się boisz, podziel po 20mg, weź jedną kreche, będzie ok to ok, nie będzie walisz drugą lub pół drugiej
  • 266 / / 0
Wg mnie dobra dawka na 1szy raz to gdzies miedzy 50 a 100-120mg nie ma sie czego bac wg mnie substancja jest bardzo przyjemna
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 16 / / 0
Jakiś czas temu postanowiłem przeprowadzić pierwszą próbę z dysocjantem. Nie żebym był bardzo zainteresowany tego typu substancjami po przeczytanych opisach ale stwierdziłem że warto zobaczyć jak to jest. Tak więc pewnego wieczoru sniffnąłem jakieś 60mg metoksetaminy (wydzielone na oko). I IDŹ PAN W CHUJ Z TAKIMI NARKOTYKAMI! Stan który osiągnąłem przypomniał mi bardzo dobrze gorączki które przechodziłem jako kilkulatek. Nawet wizualizacje przy zamkniętych oczach (proste, wolno rozwijające się jakby w gęstym oleju wzory) były te same. Do tego takie same piski w uszach i bardzo podobny stan psychiczny. Nie było tak do końca źle bo np stan całkowitej pustki w jakim się przez chwilę znajdowałem bardzo mi się spodobał. W sumie ciągnące się myśli i wyobrażanie które przypominały trochę świadome śnienie też były spoko. Jednak ogólny klimat gorączki który temu towarzyszy odrzuca mnie od dalszych prób z dysocjantami.
Uwaga! Użytkownik Zeeb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Masz pewność co do swojego dostawcy?

Normalna reakcja to to nie jest, ale może przesadziłeś z dawką. Jakiś test uczuleniowy? ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 679 / / 0
podczas gorączki też czuje się odrealnienie, może nie tak duże jak po dysocjantach ale też

@zeeb
może po prostu dysocjanty nie są dla ciebie
  • 585 / 4 / 0
ja MXE poznałem w sumie w sierpniu i od tego czasu poleciało tego z kilka gram. Duzo relacji od ludzi mam nt tej substancji , jak i własnych.
Ogólnie jest to dobry dysocjant- nie zmula, raczej daje energie do życia

CeVy są jak najbardziej
Oevy - również
halucynacje - jak to na dysocjantach - nie wykluczam że ich doznaliscie
złudzenia myślowe / odkształcenie wizualne , przyspieszone tętno (delikatnie)
MXE cudowna do mixow
Nie polecam jednak z amfetamina żadnego rodzaju
Nie polecam MXE częściej niz 25 razy w miesiącu
szybko rośnie tolerka.
Polecam MXE na: wróżenie przyszłości
- impreze (małe dawki)
-na niedzielny piknik z mamą
- na jazde rowerem (tylko uwaga zeby nie zajebac w cos)
dobre do grania w piłke - ale w zasadzie tylko na bramce (zalezy tez od dawki)
aha - zaczynalem od 80 jako "duza dawka"
30mg zwykle ludzie juz czuja spoko
przy tolerce dwie setki dziennie to spoko dawka (ale nie codziennie ofkors)
maxymalnie na raz okolo 500mg - (mix z MDMA- aha - tez nie polecam - tzn MDMA - 500mg MXE to nie jest nic złego) -
ale sie rozpisalem
pozdro
.
  • 3205 / 176 / 0
Nie polecam MXE częściej niz 25 razy w miesiącu
Polecam MXE na: wróżenie przyszłości
%-D
Sama racja, pamiętaj tylko, że ogromne dawki bardzo odwadniają. Bardziej niż cokolwiek innego, co znam :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 4 / 0
no ja wiem dlatego na stoliku zawsze kubek herbaty!
poza tym jak splywa to i tak trzeba to popijac- smakuje cudownie przeciez
a!
jeden kumpel IV walił - co prawda ketaminę ale to podobne chyba - i przezył
nawet mu sie podobało - taki mały fun - fact about life
.
  • 3205 / 176 / 0
ketaminę jakoś nie bali się podawać I.V. w badaniach, a MXE już tak? Jak to jest z tą (potencjalną) lizą Olney'a?
  • 679 / / 0
z tego co się orientuje to zanim wyjmiesz szpryce jesteś już rozjebany, więc nie polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.