Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 195 / 20 / 0
Re: 4-FMA
Nieprzeczytany post autor: Infamis »
Cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac, wiec powtorze jeszcze raz... Serio najebalem elaborat nt. substancji ale podsumowujac to co chcialem tam stresic. Zrec tego grama na 3 lub 4 osoby = MDMA z clearhead. Jak dla siebie zamawiacie bedziecie podjac nie dziala. Dorzutki dzialaja slabo. Strasznie srakopedne. Laremid oraz benzo w pogotowiu. Przerwy pomiedzy dawkami 200-300mg min 2 tyg. Po 2 dniach przerwy zadziala ale bez magii. W malych dawkach 50 mg nadaje sie na spotkania towarzystkie, jest bardzo empatyczne. Libido na + mysle ze jakby wspolnie z partnerka spozyc to kutas starty pizda rozjebana xD tako rzerze zarustra
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 1425 / 81 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Fakt - dorzutki skromnie działają i niestety nie przywracają tego MDMA-owego wejścia.
Podobnie do MDMA jest tylko po pierwszej wrzucie.
  • 9580 / 1888 / 2
Nieprzeczytany post autor: Stteetart »
04 października 2017Infamis pisze:
Cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac, wiec powtorze jeszcze raz... Serio najebalem elaborat nt. substancji ale podsumowujac to co chcialem tam stresic. Zrec tego grama na 3 lub 4 osoby = MDMA z clearhead. Jak dla siebie zamawiacie bedziecie podjac nie dziala. Dorzutki dzialaja slabo. Strasznie srakopedne. Laremid oraz benzo w pogotowiu. Przerwy pomiedzy dawkami 200-300mg min 2 tyg. Po 2 dniach przerwy zadziala ale bez magii. W malych dawkach 50 mg nadaje sie na spotkania towarzystkie, jest bardzo empatyczne. Libido na + mysle ze jakby wspolnie z partnerka spozyc to kutas starty pizda rozjebana xD tako rzerze zarustra
Po co benzo do 4fma?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 195 / 20 / 0
Jak ktos jest osrany i boi sie ze przedawkowal i dostanie zawalu serca (paranoik)?
  • 9580 / 1888 / 2
Po raz enty nie ma sensu zadne benzo przy 4fma.
Wchodzić i głosować
  • 1342 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: scat »
Niby tak, ale nie do końca, kiedyś po benzo przerobiłem gram w ciągu nocy i miałem niesamowite halucynacje, widziałem je jeszcze przez pół kolejnego dnia. Bawiłem się świetnie i nie odczułem tego w żaden nieprzyjemny sposób fizycznie.
SESH
  • 195 / 20 / 0
Benzo tez sie przyda co do jakosci sortow. Bo wiadomo jak to czasem z vendorem potrafi byc
Galktyka spko z ta 4, ale za reszzte nie recze. Wiec moga myc jakies chujaklefesredrony itp to benzo sie przyda. Benzo nawet jak sie nie przyda to i tak sie przyda, chociazby na zwale nie sadzisz? Bo afterglow po 4fma to nie jest rzecz ktora wystepuje nagminnie i raczej mozna miec zjazda, wiwc po co sie meczyc?
  • 243 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: ergoSum »
Łączył to ktoś z fenidatami? z IPH? teoretycznie amfetamina więc działanie z fenidatem powinno się znosić?

Próbował ktoś małe dawki typu 10mg donosowo kilka razy tego samego dnia? Nie celuje w wypierdolenie raczej długość przyjemnego działania.
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 9580 / 1888 / 2
4fma to glownie dopa i noradra.
Nie laczylbym ew w bardzo przemyslanych proporcjach.
Wchodzić i głosować
  • 195 / 20 / 0
@Stteetart 4-FMA to chyba 80% sero? 15% dopa i 5% nora ? Czy ja czegoś nie wiem. Mogłem pomieszać, ale to zadanie dla Cb, żebyś ponownie zweryfikował "głownie dopa". Ewentualnie pojebał Ci się wątek z 2-FMA. Nie będę robił resarchu bo było podawane w wątku, wystarczy poszukać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.