Na razie daje sobie spokój, za bardzo mnie zamula nawet w małych ilościach.
Odradzam picie jeśli zamierzasz wziąć kwetiapine czy tez branie kwety jeśli piłeś
U mnie zazwyczaj konczy się mega ścięciem i spadkiem cisnienia wiec automatycznie aż ciężko ustać na nogach
Ostatnio jak byłem po jednym piwie i nie moglem zasnąć z nerwów i stresów życiowych to wziąłem kwete (stosuje do 25mg) i nie dosc ze urwany film praktycznie to na drugi dzień neuroleptykowy kac x 5 mialem
Biore raz na jakis czas na sen 0,5-1 tabletke lub na kurwice czasem nawet 1/4 w ciagu dnia sie sprawdza z kawą nawet żeby nie żreć benzo
alko nie polecam do kwetą
17 marca 2021Popeos pisze: Czy istnieje jakaś groźna interakcja z kwetiapiną i alkoholem? Potrzebuje dosyć szybkiej odpowiedzi
Ogólnie nie poleca się bo może wystąpić złośliwy zespół neuroleptyczny. Według mnie sama możliwość wystąpienia to już jedno wielkie "nie wolno".
Ja wypiłem jedno piwo, godzinę-dwie później przed snem zapomniałem się, wziąłem pełną dawkę na pusty żołądek (100mg) i następne 2 dni czułem się po prostu chory. Fizycznie bez zastrzeżeń (poza standardową zmułą rano), ale umysłowo 40 stopni gorączki.
A żeby nie dorzucać następnego posta:
Używał ktoś kwetiapiny do zabicia psychodelikowego tripa? Anglojęzyczny internet wychwala benzo a o kwecie zdania są mocno podzielone.
Miałem dziwną akcję jakis czas temu wzialem kwete 25mg i spalilem dwa solidne szkła. Zacząłem miec jakieś oevy i cevy, fraktale chuje muje plus urwal mi sie film
Nie brałem nic wiecej a mialem pizde cos jak DXM ale z wizualami ostrymi takimi troche sajko a jednocześnie troche jak po difenhydraminie delira
Weird shit
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.