Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
167
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 478

ODPOWIEDZ
  • 24 / 3 / 0
06 listopada 2022GalaktycznyBiznesmen pisze:
1:20 w nocy za chwilę wlatuje 480mg i piwko kraftowe polecacie jakieś nutki na taką fazke? Pozdroo
Ja zawszę słucham DJ Screw, zwolniony i posiekany rap. Sam zacząłem przerabiać polskie kawałeczki na taki styl. Może niedługo się pochwalę.
  • 3447 / 716 / 9
Muszę przyznać, że sok z Antoniusza wchodzi jak woda i głupcem byłem waląć thiocoshit. Kiedyś robiłem ekstrakcję przez filtry do kawy i byłem przerażony długością oczekiwania na wrzutkę. Teraz z tym nowym procesem zmienię swoje życie na lepsze. Antoine de Saint Exupery Mały Książę 2 Ćpam i się tego nie wstydzę.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3447 / 716 / 9
Taka oto woda święcona św. Antoniego.
antek.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 116 / 34 / 0
Mmm, pychotka. Jeszcze popita z żywca porter? Sama słodycz.
Ja robie tour po 4 paki nuro+, w sumie będzie 6 na wieczór.
  • 3447 / 716 / 9
Proste. Cream de la' cream.
  • 116 / 34 / 0
Jak tam, grzanki?
U mnie kolejny tour, a Nurofen w niektórych miejscach juz po 20pln...
Szukałem właśnie maku, żeby troche koszty zmniejszyć, ale wszedzie same czechy. :fuj:
Kiedyś przyjdzie czas na zmniejszenie tolerki, ale to jeszcze nie jest ten dzień...
  • 3455 / 556 / 2
U mnie czysto od dwóch miesięcy. Nul nic zero Antoniusza, czy Tjokodżitsu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
U mnie dziś 300 z thiocoszki.Plus jedna perełka :)

Shiiiiiit swędzi.Czyli będzie dobrze.

No swędzi jakby człek mst huknął.Sie zlitowała kodeinka dzisiaj hehe.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 34 / 0
02 grudnia 2022Mefistofeles1945 pisze:
U mnie czysto od dwóch miesięcy. Nul nic zero Antoniusza, czy Tjokodżitsu.
Gratulacje!
Niech Cię obietnica grzania przy niskiej tolerce i poczucie kontroli nie wpakują z powrotem w to gówno. Podziwiam.

@Up
>U mnie dziś 300 z thiocoszki. Plus jedna perełka :)

Nie jestem fanem picia do kody, (szczególnie thio) ale co kto lubi.
A swędzieć musi, byleby nie było tego chujowego histaminowego pobudzenia, które psuje noddy.

U mnie 6 paczek z 1,5h temu wleciało i zobaczyłem, że jeszcze jedna apteka blisko otwarta to nogi same mnie poniosły. Ale chyba nie będę dorzucał, bo I tak jest bardzo miło, no I przydałoby się trochę wyspać w końcu, a nie leżeć i się rozpływać.
  • 2534 / 596 / 0
Ja też nie jestem.Jak już to piwko,dwa dopiero jak schodzi.Ale dziś sobie jedno powoli popijam i jest ok.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.