Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 396 / 0
@yakubu86 3 tabletki bromka to 1 tabletka klona (18mg = 2 mg)
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1197 / 43
Ale trzy tabletki bromka 3mg czy 6 mg ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 46 / 6 / 0
@london5

Policzmy: 18/3=6

Nie ma za co.
  • 5801 / 1197 / 43
Ale może być 9/3 = 3mg.
  • 46 / 6 / 0
@london5
Oczywiście, ale pisał o 18mg.
  • 5 / / 0
Biorę rano 10-11 godzina 2,5 tabletki 6mg (15mg), zacząłem się źle czuć ostatnio ok. godziny 19-20. Czy dorzucenie pół tabletki (3mg) właśnie w tych godzinach przy takich dawkach ma sens czy nie? Poczuję / zadziała?
  • 5801 / 1197 / 43
Na pewno.
  • 2302 / 396 / 0
Moim zdaniem warto spróbować. Swoją drogą sporo ci tego schodzi, 3 tabletki po 6 mg dziennie.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
To już 6 rok brania codziennie, najniżej zszedłem w tamtym roku do 1,5 tabletki ale najdrobniejszy problem powodował zwiększenie dawki. Od paru miesięcy stoję na 2,5 tabletki i ruszyć w dół nie mogę, wieczorami czuję już mikro odwyk a wcześniej dopiero następnego ranka to czułem.
  • 2302 / 396 / 0
Paczka bromka 6 mg starcza ci zatem raptem na 10 dni.

Oprócz tego czymś jeszcze się leczysz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!