one by one we will take you
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
14 października 2020Kazuy4 pisze: Zachęcony pozytywnymi relacjami wziąłem dziś sobie gawitha original snuff (czarny). Mocne to jest i bardzo dobre- polecam. Dotychczas lepszej tabaki nie próbowałem. Kupiłem to sobie zamiast paczki fajek, które po raz kolejny muszę rzucić. Miałem ochotę zapalić, po zaaplikowaniu dwóch małych kresek ustąpiła.
Fuzja - D5
14 października 2020Termos789 pisze: Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
one by one we will take you
11 października 2020RinTohsaka pisze: Biały słoń to produkt dla masochistów szukających tylko rozpierdolu, smak to tragedia a moc taka, że morda drętwieje.
jak chca podkrecic pizde to sypia tylko troche ale wiekszosc sypie 50:50 ponoc tak nie zapycha nosa.
Nie wiem bo ja mam teraz 1 opakowanie red bulla na tydzien.
14 października 2020Termos789 pisze: Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
Ostatnio kumpel mi dał tabake z guma.
Idac za rada kolegi z kopalni kupil nowa tabake, czesc wycpali i wrzucili do srodka listek gumy do zucia.
Ciekawe i dziwne.
Czujesz jakbys wciagal gume do nosa.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Takż ogółem na plus i polecam i zastanawiam sie ile z cen tabak stanowi samo pudełeczko skoro ta ma 10g i jest taka tania a wspokmniany President w ładnym opakowaniu 7g kosztuje 8 czy tam 9 pln.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
naszla mnie ochota sprobowac jakiejs tabaki smakowej tak naprawde to nie pale ani nic ale lubie sobie zajebac sniffa a takie cos smakowego lekkiego wydaje sie przyjemne. Macie jakies faworyty godne polecenia tak bym nie lezal potem pol zywy z zawrotami glowy tylko w miare fajna mocno zmielona tabake smakowa :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.