23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
14 października 2020Kazuy4 pisze: Zachęcony pozytywnymi relacjami wziąłem dziś sobie gawitha original snuff (czarny). Mocne to jest i bardzo dobre- polecam. Dotychczas lepszej tabaki nie próbowałem. Kupiłem to sobie zamiast paczki fajek, które po raz kolejny muszę rzucić. Miałem ochotę zapalić, po zaaplikowaniu dwóch małych kresek ustąpiła.
Fuzja - D5
14 października 2020Termos789 pisze: Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
11 października 2020RinTohsaka pisze: Biały słoń to produkt dla masochistów szukających tylko rozpierdolu, smak to tragedia a moc taka, że morda drętwieje.
jak chca podkrecic pizde to sypia tylko troche ale wiekszosc sypie 50:50 ponoc tak nie zapycha nosa.
Nie wiem bo ja mam teraz 1 opakowanie red bulla na tydzien.
14 października 2020Termos789 pisze: Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
Ostatnio kumpel mi dał tabake z guma.
Idac za rada kolegi z kopalni kupil nowa tabake, czesc wycpali i wrzucili do srodka listek gumy do zucia.
Ciekawe i dziwne.
Czujesz jakbys wciagal gume do nosa.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Takż ogółem na plus i polecam i zastanawiam sie ile z cen tabak stanowi samo pudełeczko skoro ta ma 10g i jest taka tania a wspokmniany President w ładnym opakowaniu 7g kosztuje 8 czy tam 9 pln.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
naszla mnie ochota sprobowac jakiejs tabaki smakowej tak naprawde to nie pale ani nic ale lubie sobie zajebac sniffa a takie cos smakowego lekkiego wydaje sie przyjemne. Macie jakies faworyty godne polecenia tak bym nie lezal potem pol zywy z zawrotami glowy tylko w miare fajna mocno zmielona tabake smakowa :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.