ODPOWIEDZ
  • 2067 / 342 / 0
Zachęcony pozytywnymi relacjami wziąłem dziś sobie gawitha original snuff (czarny). Mocne to jest i bardzo dobre- polecam. Dotychczas lepszej tabaki nie próbowałem. Kupiłem to sobie zamiast paczki fajek, które po raz kolejny muszę rzucić. Miałem ochotę zapalić, po zaaplikowaniu dwóch małych kresek ustąpiła.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 841 / 256 / 0
Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2538 / 215 / 0
14 października 2020Kazuy4 pisze:
Zachęcony pozytywnymi relacjami wziąłem dziś sobie gawitha original snuff (czarny). Mocne to jest i bardzo dobre- polecam. Dotychczas lepszej tabaki nie próbowałem. Kupiłem to sobie zamiast paczki fajek, które po raz kolejny muszę rzucić. Miałem ochotę zapalić, po zaaplikowaniu dwóch małych kresek ustąpiła.
Do rzucenia fajek polecam Viking Dark, potężna dawka nikotyny, potrafi lepiej zakręcić niż fajka.
  • 2067 / 342 / 0
To by mnie chyba zabiło, ale dzięki. Dla mnie czarny Gawoth to już jest kosa. Co prawda trochę tego wywąchałem, ale dzięki temu nie ciągnie mnie w ogóle do fajek. A dodam, że mam po tym na prawdę ostro: dłonie całe się zaczynają pocić, czuć wjazd dopaminy, aż mi się obraz rozmazuje. Niestety czuć jak to spływa do żołądka i daje po śluzówce. W 2 dni przerobiłem ~5g.

Fuzja - D5
14 października 2020Termos789 pisze:
Czy taka mocna to nie wiem, mnie po jakimś czasie już nie robiła. Ale smaczna całkiem, prawda.
Na mnie ta tabaka działa w ten sposób, że kiedy czuję ciśnienie na papierosy, których paliłem pake dziennie, to sypie sobię krechę taką 2-3 x 1 cm, wciągam to lufką po :liść: i od razu czuję uderzenie nikotyny. Właściwie to lekką fazę, bo robi się przyjemnie (dopamina + zaspokojenie głodu), co dziwne mocno pocą mi się wtedy dłonie %-D
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 9586 / 1890 / 2
11 października 2020RinTohsaka pisze:
Biały słoń to produkt dla masochistów szukających tylko rozpierdolu, smak to tragedia a moc taka, że morda drętwieje.
u mnie to mieszaja z red bullem.
jak chca podkrecic pizde to sypia tylko troche ale wiekszosc sypie 50:50 ponoc tak nie zapycha nosa.
Nie wiem bo ja mam teraz 1 opakowanie red bulla na tydzien.
14 października 2020Termos789 pisze:
Sredniawka.

Ostatnio kumpel mi dał tabake z guma.
Idac za rada kolegi z kopalni kupil nowa tabake, czesc wycpali i wrzucili do srodka listek gumy do zucia.
Ciekawe i dziwne.
Czujesz jakbys wciagal gume do nosa.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1544 / 197 / 0
czy po tabace robi wam sie czasami 'słabo' w sensie jakbyscie mieli zemdlec? nie wiem jak to nazwac ale jak duzo wciagne naraz np redbulla to tak sie wlasnie czuje
  • 8 / 1 / 0
ja mam zawroty głowy dośc duże przez moment, ale jestem naprawdę okazyjnym konsumentem tabaki
Uwaga! Użytkownik aligatorAMIGO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 841 / 256 / 0
Kupiłem dziś Königsprise w takim papierowym opakowaniu jak @VERBALHOLOGRAM wcześniej wstawiał. 5zł kosztowała to sie spodziewałem że będzie "taka se" a sie okazuje że to całkiem przyjemny snuff. Drobno zmielony i suchy, daje po nosie, podobny do Presidenta.
Takż ogółem na plus i polecam i zastanawiam sie ile z cen tabak stanowi samo pudełeczko skoro ta ma 10g i jest taka tania a wspokmniany President w ładnym opakowaniu 7g kosztuje 8 czy tam 9 pln.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1 / / 0
Zapewne grosze samo pudełko, do tego może koszt wyprodukowania Konigsprise jest dość niski a nakład na tyle duży, że opłaca się sprzedawać w takiej cenie. Gletscher Prise też jest niewiele droższy a już w pudełeczku. Jeżeli smakuje Ci Konig i President to sobie spróbuj Royala.
  • 10 / / 0
Witam,
naszla mnie ochota sprobowac jakiejs tabaki smakowej tak naprawde to nie pale ani nic ale lubie sobie zajebac sniffa a takie cos smakowego lekkiego wydaje sie przyjemne. Macie jakies faworyty godne polecenia tak bym nie lezal potem pol zywy z zawrotami glowy tylko w miare fajna mocno zmielona tabake smakowa :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.