Np. ja na początku sobie to wmawiałem, ale przez pryzmat czasu widzę, że jednak w tej materii nic się nie zmieniło. A jeśli już, to może nawet na lepsze, bo skupienie mam mocniejsze/większe i np. podejmuje trafne decyzje szybciej.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Słyszałem takie akcje za małolata, że dostawali majeranek i mieli niezle akcje hehe
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Niestety pomiędzy okresem II WS a 2000 rokiem lekarze badali po kryjomu, patrząc na efekty zioła z ulicy.
21 grudnia 2022IGotHigh909 pisze: Ale zawsze byłem przeciwnikiem palenia bongosów czy wiaderek, bo to za bardzo klepało.
22 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze: @LOBO87 kup se chopie vaporyzer bo polowa tego pewnie leci w powietrze zamiast do pluc
Z vapkiem nie ma szans , zebys tyle spalil musialbys literalnie jednego za drugim ladowac non-stop
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Co ciekawe mozesz go podlaczyc za pomoca przejsciowki do
Jak czytam ten watek to niezle kisne jak sobie wkrecacie jakies schizy z mierzeniem pulsu albo jodlowaniem xD
Jednak
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.