Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2042 / 336 / 0
Nie GTH to hybryda z przewagą sativy.
recenzja GTH z portalu stonerchief:
https://www.stonerchef.pl/aurora-pedani ... a-odmiany/
"W kwestii genetyki, szczep dostępny w aptekach pod banderą Aurory to hybryda z przewagą sativy. W zależności od źródła, udział genów Cannabis Sativa w Ghost Train Haze to 75-80%.
Co ciekawe, ta dominacja sativy wcale się nie narzuca, jak mógłby to sugerować wcześniej wspomniany udział procentowy"
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1455 / 596 / 0
Tez tak macie , ze lepiej jakosciowo sie wysypiacie po :liść: (THC albo cbd) pomimo krotszego snu ? Przykladowo 6h zjaranego snu jest dla mnie ekwiwalentem 8/9h trzezwego lulu .
Nie mam zadnej bezsennosci ani problemow z zasypianiem tylko rzucam pewna hipoteze .

@aurora20 sativki to bardzo fajna delikatna psychodela , nie trzeba byc zbombionym tak zeby zasypiac na stojaco coby sie dobrze zjarac
chociaz teraz wszystko jest hybryda wiec takie rozroznienia niewiele mowia
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2532 / 602 / 0
Nie,jak jarałem oporowo wieczorem i musiałem wstać wczesnie rano do pracy,to byłem zajebany mułem w chuj często.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 77 / 0
@CieplaPoduszka oj, nie nie mam tak.Przez pierwsze 2-3h po wstaniu chodzę zmulony i dosłownie przez mgłę widzę świat.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 5 / 0
Dziś po kilku miesiącach abstynencji zapaliłem wiadro na podkładzie z gmo cookies i haszem na górze i lepiej nie było 😁
  • 2532 / 602 / 0
Po takiej przerwie musiało pozamiatać.Mi po przerwie wystarczy z pol lufki i jestem porobiony dobrze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4425 / 707 / 2117
@davidoffffffffff a czego spodziewałeś się po takiej przerwie, niczego? Przecież nawet resztki w blancie z większą ilością tytoniu fajnie by zrobiły. Patrząc przez pryzmat czasu, no to jak dla mnie zmarnowałeś temat i zabawę. Ja lufkami bym się na początku bawił i dawkował. No ale to ja, zawsze tak wolałem po dłuższej przerwie. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 480 / 73 / 0
20 grudnia 2022CieplaPoduszka pisze:
Tez tak macie , ze lepiej jakosciowo sie wysypiacie po :liść: (THC albo cbd) pomimo krotszego snu ? Przykladowo 6h zjaranego snu jest dla mnie ekwiwalentem 8/9h trzezwego lulu .
Nie mam zadnej bezsennosci ani problemow z zasypianiem tylko rzucam pewna hipoteze .
To zależy. Czasem wstaje mega zamulony, a czasem otwieram oczy i jest "ale miałem dobry sen!"
  • 4425 / 707 / 2117
@CieplaPoduszka ja też nie miałem większego problemu z zasypianiem, nawet gdy byłem srogo zbombiony mj. Nie wiem jak to wyglądało z "zdrowym i jakościowym snem", ale jeżeli pamięć mnie nie myli, to raczej wstawałem wypoczęty. W większości przypadków mogłem z rana normalnie funkcjonować, realizować różne rzeczy i nie miałem przysłowiowego "kaca po maryśce".

Może raz czy dwa zdarzyło się, że jeszcze rano ewentualnie trzymało i nazywałem to "złym snem", lub niedospaniem. Ale to bardziej na skutek tego, że spałem 5-6h a nie 7-8h jak mam w zwyczaju. No i kwestia położenia się. U mnie święta godzina snu, to 22. Wtedy jak wstaję z rana, to jestem na maksa wyspany.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 605 / 156 / 0
Zależy ile siuwaxu pójdzie wieczorem. Jak za dużo, to budzi się człowiek z ciężką pacyną, ale to jest bardziej kac, niż niewyspanie.
Tak, czy siak i tak wypada lepiej od alkoholu. Po 2+ piwach nie ma szans, żebym wstał dobrze wypoczęty.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Tue, 03 Feb 2026 16:33:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770136332'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł

Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.