CH3-CH2-OH
Walnalem 4 razy i pierdole to. Zajebistą żyłę sobie nadwyrezylem. A działanie trochę się kumuluje ale już nie ma tego pierdolniecia jak w nocy choć cały dzień mam fazę . Ale to tak ku przestrodze innych, chuja warte choć jest satysfakcja z walenia iv u rodziny na wigilię.
Herbata za to świetny smakołyk. Miałem potężne halucynacje xa pierwszym razem a za drugim już grzalem. Ale to temat na inną dyskusje i nie miejsce na dygresje.
brałem to gówno tak długo [problemy ze spaniem]
NIC MI KURESTWO NIE POMOGŁO- NIC
aczkolwiek co człowiek to reakcja zmienili mi na inny lek
I śpię jak cudo
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!